Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mi lehet? Újra termékeny...

Ez mi lehet? Újra termékeny lennék?

Figyelt kérdés
5 hónapja szültem, azóta meg szoptatok, így még nem volt menstruációm szülés óta. Most pár napja sima fehér folyásom van (nem durva mennyiségű), kicsit több az átlagosnál. Úgy tudom, ez peteéréskor szokott lenni, ez azt jelentené, hogy most termékeny vagyok? Nektek mi a tapasztalatotok? Igazából azért érdekelne, mert szeretnénk kistesót a Picúrnak, és hogy érdemes-e kicsit fokozottabban próbálkozni a napokban.
2012. júl. 23. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Szoptatás alatt is teherbe lehet esni, menszesz nélkül is. Tehát ha ismét babát akartok, akkor nyugodtan lehet már próbálkozni.
2012. júl. 23. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Így van! Kb. 6 hétig van a prolaktin meg egyéb hormnook miatt 80%os védelem, utána már semmi....Így gyakorlatilag bármikor teherbeeshetsz...Csak kérdés, h nem túl kicsi lenne a korkülönbség, és készen állsz-e lelkileg, fizikailag egy 2. terhességre?
2012. júl. 23. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ismerős 2 gyereke között 10 hónap van, égett a feje, mert a 6 hetet nem tartották be, de látod, akár 4 hét múlva is teherbe lehet esni.
2012. júl. 23. 12:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, már a szülés másnapján is úgy voltam vele, hogy jöhet a következő. :) Mi sem tartottuk be a 6 hetet egyébként, mert sértetlen gáttal szültem, úgyhogy akár lehetett is volna... De eddig nem vettem észre fizikai jelét bármi termékenységre utaló dolognak, csak most ezt. Remélem hamarosan összejön. Köszönöm mégegyszer.
2012. júl. 23. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!