Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív vagy...

Szerintetek ez pozitív vagy csak látszódik a teszt csík helye? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2012. júl. 21. 19:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

2 nappal nemvárt előtt és főképp esti vizeletből szerintem bármi lehet.

Írd meg hogy 2 nap múlva mit teszteltél!

2012. júl. 21. 21:02
 12/29 anonim ***** válasza:
Negatívnak én nem mondanàm... Lehet csak száradási csík, de nekemi is ilyen volt 10 dpon a tizes teszt, es baba volt :-) Drukkolok, hátha neked is bejön a korai trsztelés ;-)
2012. júl. 21. 22:07
 13/29 anonim ***** válasza:
48%

Ez szerintem negatív! Nálam már az 5. héten olyan erős csík volt (ugye 2 db), hogy azt nem lehetett nem észrevenni, biztos, hogy baba volt! Azért megcsináltam később is, szintén ugyanaz! Ha terhes lennél, látszódna az a második csík rendesen! Bár jó lenne tudni, mikor kellett volna neked megjönnie! (én pl a ciklusom 36. napja körül csináltam meg)

23+5 hkm

2012. júl. 21. 22:58
 14/29 A kérdező kommentje:

5. héten persze, hogy 2 határozott csíkod van :)

nekem még 2 napom van mint írtam is :)

2012. júl. 21. 23:15
 15/29 anonim ***** válasza:

5ös válaszoló vagyok.

írjál majd,hogy mi lett!

Nekem a fiamat csak nemvárt után 2 nappal mutatta ki,pedig félidőben volt peteérésem.

Most menzi előtt 5nappal már ott volt láthatóan a 2.csík.

2012. júl. 22. 07:57
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

birom az ilyen agyonra szerkesztet teszteket lehet van ot valami de annyira le van sötétitve a kép!!Igy sokal természetesebb!

[link]

2012. júl. 22. 09:21
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

13-as vagyok! Az 5.hetet a baba korára értettem. A menstruációm késett, én 4 nappal a menzeszem hiánya után csináltam a két erős csíkos tesztet! Mint írtam is, a ciklusom 36. napján. 32 napos volt a ciklusom!

Nem kell rögtön leharapni az ember fejét! Ha meg nem tetszik a válasz, nem kell kérdezni! Egyébként pedig nagyban függ attól is, milyen tesztet vettél! Van amelyik sz*r, a drágábbat kell venni, én is azt vettem, illetve a használati utasításnak is ott kell, hogy legyen!

2012. júl. 22. 11:05
 18/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nem akarta a kérdező levenni a fejedet csak leírta tök normálisan.

Én úgy gondolom hogy ebből a tesztből akár még pozitív is lehet de nem biztos.

Neked négy nap késés után erős lett lehet hogy neki is az lesz.

Drága Kismamák ilyen hülyeségeken ne húzzátok fel magatokat!

Kedves Kérdező te se aggódj és idegeskedj mert ha kisbaba nem tesz jót neki ha meg nem akkor tovább kell próbálkozni nekünk is csak a 7 hónapban lett pozitív!

2012. júl. 22. 11:28
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 13-as, látom dolgoznak a hormonok:)

Senki nem vette le a fejedet, még közel sem járt hozzá, csak a kérdező megállapította, hogy 5 hetes terhesen nyilván jó erős két csíknak kell lenni - ebben meg igaza van. Ugyanis mivel neki még nem késik, így a terhessége még 4 hetes sincs....

Ha meg a baba korára értetted volna az 5 hetet, akkor a kérdező még 3 hetes sem lenne, te viszont már 7 hetes terhesen teszteltél volna...

Nem kell ennyire hisztizni, senki nem akart bántani, nem is értem mit sikerült ennyire félreértened. Csak nyugi, béke van:D

2012. júl. 22. 12:22
 20/29 A kérdező kommentje:

Ne haragudj én nem akartalak bántani...és szerintem nem volt bántó amit irtam...

"birom az ilyen agyonra szerkesztet teszteket lehet van ot valami de annyira le van sötétitve a kép!!Igy sokal természetesebb! "

sajnalom, hogy nem megfelelő a fénykép minősége számodra....de nem szerkesztett kép

köszönöm a válaszokat azokét is akik szerint negatív

2012. júl. 22. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!