Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » IR-esek! Ti barnáztok menzi...

IR-esek! Ti barnáztok menzi előtt néhány nappal?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
nem, hal' istennek, se elotte se utana, se ciklus kozben, mar azelott se hogy ez kiderult.volna. ugy tudom ez progeszteronproblemara, vagy sargatest elegtelensegre utal, ami terhesseg eseten vetelest is okozhat. lehet hogy kene nezetned egy hormonsort.
2012. júl. 19. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előző hsz-óhoz.
2012. júl. 19. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez baj! Nálam is így volt. Emiatt 2-szer vetéltem. Ez sárgatest-elégtelenség.
2012. júl. 19. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:
progi hiány. Nyilván nincs elég erős péd ez gyaokri ir.eseknél.
2012. júl. 20. 01:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy progeszteron gyengeség. Az okát próbálom kideríteni. Prolaktinom magas volt, már rendben van, mégis van barnázás, TSH 2 alatt van, az inzulinom eredménye talán ma meglesz.

A Duphaston nem használt, korábban már kaptam.

Mitől lehetne ezt megszüntetni? Clostyval, hátha az rendes peteérést csinál???

2012. júl. 20. 08:43
 6/7 Manka68 ***** válasza:

Szia!

IR javulásával szűnhet meg, tartsd a hármas kezelést, és idővel lesz rendes peteérésed. A progeszteron pótlás nem elég. :-(

2012. júl. 21. 07:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha javul az ir-ed és a hormonjaid majd ez is fog. De ez idő. Milyen a 3. napi hormonsorod.
2012. júl. 23. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!