Ha a nyákos folyás megjelenik ovu napján, akkor az előző napi (2-3 nappal azelőtti) kiskatonáknak van még esélye?
Köszönöm a reménykeltő választ!
Így van, 2-3 nappal ovu előtt tudtunk csak együtt lenni, és ovu után 24 órával, ami gondolom még kevesebb esélyt hordoz, mint a 2-3 nappal ovu előtti alkalom.
Nem bánnám a kislányt, mert már van két kisfiú. :) Természetesen a harmadik kisfiút sem bánnám! :)
A tojásfehérjés egyszeri folyásra gondolok, vagy hogy szokták itt jellemezni. Legalábbis nekem egyszer szokott lenni egy hónapban, hasonló jelenséget még nem vettem észre.
Ebből gondolom az ovut, hőmérőzni meg ovu tesztet csinálni bevallom, nem szoktam.
Azta! hogy az ember mindig tanul valamit! Nem gondoltam, hogy több napon át is lehet ilyen jelenség.
Hát, ha másnap volt ovu, akkor pont ovu napján voltunk együtt.
Fiaimnál aznap volt a nyákos folyás, amikor együtt voltunk, ebből gondoltam, hogy nekem aznap van ovum.
hát nyilván ez is bonyolultabb és változóbb, mint az ember képzeli.
Köszi neked is!
hát, ha később volt az ovu, akkor talán még jobbak az esélyek, meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!