Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok ezekről a...

Mit gondoltok ezekről a hormon eredményekről?

Figyelt kérdés

Pár hónapja diagnosztizálták az Inzulin Rezisztenciát, szedem is a metformin 850-et napi 2x1-et.

Elvégezték a hormon vizsgálatokat is, és ebben kérem a segítségeteket.

sTSH: 3,360, E2: 46,02, FSH: 3,72 LH: 6,47, PRL: 9,36 Progreszteron: 0,599, T: 1,64, SHBG: 34,44, DHEA-S: 6,16 Androsztend: 3,8,fT4: 17,3, fT3: 5,0, Kortizol 8-10: 509,4,Trigricerid: 1,7, HDL- C: 1,3, LDL- C direkt: 4,4,

Inz- glük 00p: 29,6, inz-glük:120p: 31,9

Az ultrahang eredményem: endom: 12 mm vaskos, a bal ovárium számtalan folliculust tartalmaz.

Kérlek benneteket, ha el tudtok igazodni az eredményeimen segítsetek, kisbabát szeretnénk, és nem tudom, hogy van e remény, nagyon nagy a baj?

Minden segítséget nagyon köszönök.

#inzulinrezisztencia #hormon adatok
2012. júl. 18. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A merckformin mellé diétát kötelező tartani, és a mozgást legalább heti 3-4 szer. Akár fél órát is ha több nem megy, de muszáj!!!A TSH-d tényleg magas, én azt is levitetném, és meglátod jönni is fog a baba.

Nem reménytelen egyáltalán , IR-es is lehet terhes, én is PCOs vagyok, az FSH és LH arányod is ezt mutatja, és az UH sok kis ciszta is. ÉN PCOs és II-es típusú diabéteszes vagyok nem is csak IR-es, és mégis sikerült, igaz elvesztettük, de nem ebből az okból! Úgyhogy küzdj küzdj!!!!!:)

2012. júl. 19. 13:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Bográcsozni, grillezni lehet! Simán!!! Husiban szinte nincs szénhidrát, olajban sem, krumplival eszed akkor tök jó, mert abban sokkal kevesebb a ch mint pl egy rizsben, vagy tésztában. Grillezni is szupi, simán egyél! Csak a köretre figyelj! Semmi rizs, semmi tészta. Kenyér helyett zsömle, napi max3 Sütikről kell lemondani :(
2012. júl. 19. 20:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Az orvosommal beszéltem a hormon eredményeimről éppen a mai nap folyamán, azt mondta, hogy teljesen normálisak, határon belüliek, nem írt fel semmilyen tablettát sem, és egyéb kezelést sem. Szeptemberre van újabb időpontom, de lehet visszamegyek, és rákérdezek, hogy babásodás céljából is normálisak ezek az értékek? Mert annyit én is leszűrtem az egészből, hogy értékhatáron belül vannak, na de hiába próbálkozunk nem jön össze a baba, azért is tettem fel a kérdést nektek, mert aki ezen átment valószínűleg többet tud mint én. Egyébként a sütivel, édességekkel nincs bajom, egyáltalán nem szeretem őket, és soha sem szerettem, nem is kívántam soha. Tornázni viszont nem lehet egy ideig, mert egy viszonylag nagy ciszta alakult ki a bal petevezetékemben, és a doki fél, hogy kipukkan, vagy összecsavarodik, mert állítólag az veszélyes, de ha kímélem magam, akkor talán 2 hónap és felszívódik magától. Köszi a segítséget,a továbbiakat is :)
2012. júl. 19. 21:17
 14/16 anonim ***** válasza:

10. vagyok

Igen, az értékek határon belül vannak (?! már amelyik). Az első sima vérvételre a házidoki küldött el, mert panaszkodtam neki a hajhullásról. Ránézett a 3.8-as Tsh-mra és közölte, hogy határon belül van ez így tök jó.

Mire nődokihoz kerültem magától lement 2.6-ra, erre a nődoki közölte, hogy magas. A háziorvosom is tudta, hogy babát akarunk és nem érdekelte, hogy mim magas és mim nem, úgy gondolta ha határértéken belül van majd megoldódik minden magától.

Ne hagyd rá az orvosra, inkább keress mást aki ténylegesen foglalkozik is veled.

2012. júl. 20. 11:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Megpróbálok ennél a dokinál futni még egy kört, mert nagyon aranyos, kedves doki, és mindig odafigyelt rám, Ha megyek kerek perec megmondom neki, hogy én úgy tudom innen- onnan fórumokból, hogy a 3,6-os tsh magas a babacsináláshoz. Aztán ha nem ír fel gyógyszert, akkor megyek másik orvoshoz.
2012. júl. 20. 12:57
 16/16 anonim ***** válasza:
...
2012. júl. 30. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!