Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 39. napon megy fel a hőm,...

A 39. napon megy fel a hőm, ez mi?

Figyelt kérdés

Hogy megint késik, azon már meg sem lepődöm, a csúcs a 48 nap volt, ezt csinálja mostanság, de ezt most nem értem.

Az a baj, hogy nem biztos, hogy értékelhető, kimaradt jó néhány nap :( (Nyaralni voltunk, a lázmérő meg itthon felejtődött, de nem is aludtam eleget.)

Szóval lehet, hogy nem most ment fel, hanem pár napja, de még az is furcsa. Lehet, hogy csak valami betegség bujkál bennem? Szerintem meg fog jönni lassan, mert a hasamban is érzek valamit, és a melleim is nagyon fájnak... De olyankor (ugyan végig lent volt) lemegy, nem fel. Nem?

[link]

2012. júl. 17. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
szia!mindig ilyen alacsony a hőd?van valami ismert betegséged?mert túlságosan lent van a hőd!hol méred?
2012. júl. 17. 09:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Szájban mérem digitális hővel, 3 pittyegésig, ez nem lehet a baj. Csak az előző ciklusom végefelé kezdtem, de akkor magasan volt, 36,8 körül amíg meg nem jött.

Lehet, hogy van valami a pajzsmirigyemmel, de még várni kell a vizsgálatokra.

2012. júl. 17. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:
elvileg 5 percig kell mérni!de én meg mondom őszintén soha nem mérem addig!!hiába mértem 5 percig nem mutatott többet mint ha csak megvártam,hogy elhallgasson meg egy kicsivel tovább mérem!!meg nem is jó azt mondják a digitális hőmérő erre a célra inkább higanyossal kell mérni!na tehát én így mérem de nem ilyen a görbém!legalább is nem ilyen alacsony a hőm!!meg nem is egyenletes!pajzsmiriggyel lehet-e gond azt én nem mondanám biztosra mert nem tudhatom!meg elég hosszúak a ciklusaid ezért nem is biztos van pé-d!bár ha felugrik és fent is marad mensziig akkor valszeg volt ovud!
2012. júl. 17. 09:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Előtte nem volt peteérésed. Amúgy nem biztos, hogy a 39. napon volt, mivel előtte nem mérted. Lehet, hogy már a 33. napon magas lett volna.

A mellfájdalom lehet az ovu miatt is.

2012. júl. 17. 20:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem peteérés, hólyaggyulladás... Azért köszi... :)
2012. júl. 19. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!