A 39. napon megy fel a hőm, ez mi?
Hogy megint késik, azon már meg sem lepődöm, a csúcs a 48 nap volt, ezt csinálja mostanság, de ezt most nem értem.
Az a baj, hogy nem biztos, hogy értékelhető, kimaradt jó néhány nap :( (Nyaralni voltunk, a lázmérő meg itthon felejtődött, de nem is aludtam eleget.)
Szóval lehet, hogy nem most ment fel, hanem pár napja, de még az is furcsa. Lehet, hogy csak valami betegség bujkál bennem? Szerintem meg fog jönni lassan, mert a hasamban is érzek valamit, és a melleim is nagyon fájnak... De olyankor (ugyan végig lent volt) lemegy, nem fel. Nem?
Szájban mérem digitális hővel, 3 pittyegésig, ez nem lehet a baj. Csak az előző ciklusom végefelé kezdtem, de akkor magasan volt, 36,8 körül amíg meg nem jött.
Lehet, hogy van valami a pajzsmirigyemmel, de még várni kell a vizsgálatokra.
Előtte nem volt peteérésed. Amúgy nem biztos, hogy a 39. napon volt, mivel előtte nem mérted. Lehet, hogy már a 33. napon magas lett volna.
A mellfájdalom lehet az ovu miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!