Abba belegondolt már valaki, aki ezt undorítónak találja, hogy mekkorát fejlődött a tudomány, hogy ezt így le lehetett fényképezni ? Nagyanyáink, sőt anyáink idejében még uh sem volt és még azt sem tudták, milyen nemű lesz a gyerek. Úgyhogy senki ne vegye olyan természetesnek, és igenis örüljön annak, hogy lehetősége van ezt a csodás dolgot megtapasztalnia. Van olyan, aki ezért a gusztustalan dologért imádkozik minden este, mert nincsen peteérése !!!!!!! Van, aki éveken keresztül reménykedik abban, hogy ez a gusztustalanság végre megtörténik az ő testében és gyereke születhet !!!! Szerintem a kérdező nem az esztétikai élményt akarta ezzel hangsúlyozni, hanem az érdekességet. Inkább ezt kéne értékelni...
2012. júl. 16. 21:25
12/24 anonim válasza:
Ez már túlzás,hogy így felháborodsz azon,hogy van akinek ez gusztustalan,nem vagyunk egyformák.Neked tetszhet-nekem nem muszáj.Én is sajnálom azokat akiknek nem lehet gyerekük,vagy éppen csak hosszabb ideig nem sikerül nekik.De ne mártírkodjunk már....nagyon sok dolog van az életben és a világban amiben az emberek nem értenek egyet...
2012. júl. 16. 21:41
13/24 anonim válasza:
Szerintem érdekes, de én elfogult vagyok az orvostudománnyal és főként a nőgyógyászattal (orvostanhallgató vagyok):D
Van vhol egy olyan sorozat is a neten, ahol egy nő a ciklusa minden napján lefényképezte a méhszáját. Szerintem az is baromi érdekes volt, de ha vki ezt gusztustalannak tartja, akkor attól egyenesen elhányná magát....
2012. júl. 16. 21:57
14/24 anonim válasza:
en sem talalom ezt gusztustalannak, szerintem baromi erdekes, es furcsa, perverz modon meg szep is. en is ezert imadkozom estenkent, marmint egy apro kis peteeresecskeert :). hihetetlen hogy abbol a kicsi dologbol lesz egy baba, egy emberi leny.
2012. júl. 16. 22:04
15/24 anonim válasza:
jah, utolso elotti, esetleg belinkelned azt amirol te beszeltel, engem az is erdekel, bar en nem szoktam onvizsgalgatni magam, de erdekel, hogy egyaltalan mit kene/lehet latni.
jah mielott valaki perverzne tartana, szulesi videot sosem birtam meg megnezni pl, pedig nekem is van mar egy lanyom.
2012. júl. 16. 22:07
16/24 anonim válasza:
Itt a link (csak az nézze meg, akit érdekel és nem hányja össze magát tőle):
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!