7 hónapja próbálkozunk ma vagyok dpo.13 napon és a reggeli pisiből ismét negatív. Mostmár érdemes dokihoz mennem?
Fáj a hasam és néha görcsöl annyi eszek mint egy disznó, picit fáj a mellem is.
A párom küldött tesztért mert mondta h tuti terhes vagyok mert ilyet azért nem szoktam csinálni...
De nem úgy látszik.
Érdemes dokival konzultálni?Hogy keressem fel?Magánrendelés ajánlott vagy sima rendelő is jó?
Szia! 07.56-kor válaszoltam, de most nézem, nem is a teljes kérdésedre! Nagyon -nagyon gratulálok Neked!!!!!
Látod? Tényleg jellemző hogy egy év alatt nem kell doki;)
Azért választottam ezt a drágábbik tesztet mert itthon volt egy gyógyszertári de az nagyon halvány lett és nem tudtam eldönteni száradási csík vagy terhességi.
erről a tesztről csak jót hallottam és úgy voltam vele az ember nem minden nap vásárol ilyet.
Szerintem akinek kételkedik a csíkban érdemes ezt megvenni és nem napokig még stresszelni itt nincs olyan hogy világos a csík vagy nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!