7 hónapja próbálkozunk ma vagyok dpo.13 napon és a reggeli pisiből ismét negatív. Mostmár érdemes dokihoz mennem?
Fáj a hasam és néha görcsöl annyi eszek mint egy disznó, picit fáj a mellem is.
A párom küldött tesztért mert mondta h tuti terhes vagyok mert ilyet azért nem szoktam csinálni...
De nem úgy látszik.
Érdemes dokival konzultálni?Hogy keressem fel?Magánrendelés ajánlott vagy sima rendelő is jó?
Én szedek E-vitamint, B-vitamint, Folsavat, C-vitamint igyekszem mindent megtenni hogy sikerüljön.Szinte minden nap szeretkezünk és nem csak a baba miatt...
Kicsit aggodok mert a 7 hónap nincs messze az 1 évtől sajnos.
Persze hogy írni fogok hogy mi törtènt hátha végre azt a szót tudom leírni h pozi lett a tesztem :)
Kitartást kedves második remélem minnél hamarabb te is öröm hírrel szolgálsz majd!
13dpo-n még nincs veszve semmi! :)
Lehet két nap múlva pozitív lesz az a teszt!
Viszont, ha mégis megjön azzal, hogy kivizsgáltatod magad még nincsen semmi!
Én 3hónap után mentem el a dokimhoz, hogy nézzük meg mi a helyzet, és azt kell mondanom jól tettem!
Mert igaz minden hormonom, inzulinom, prolaktin, pajzsmirigy, ultrahang, rákszűrés stb jó lett, mégis ultrahangos peteérés figyelésen kiderült, hogy nem mindig dolgozik rendesen a petefészkem(köszönhetően több év fogamzásgátlónak is)!!
Így kaptam rá gyógyszert, követték ultrahangon a peteérést és a harmadik hónapban összejött a babánk!
Tehát így összesen 6hónap, de ki tudja meddig várhattunk volna rá, ha nem vizsgál ki a dokim, aki egyébként endokrinológus is!
A biztonság kedvéért én elmennék a helyedben, ha nincs gond, akkor megnyugszol, hogy úgyis jön, mert minden ok, ha meg nem jó valamelyik eredményed, akkor azt tudják kezelni időben, és nem kell évekig csalódottan várni a babára!!
Remélem Nálatok is bekopog hamarosan a gólya!! :)
34hkm
Szia! Mi hagytunk időt hogy kiürüljön a szervezetemből a fogigátló, mielőtt nekiállunk. Ekkor tünt fel, hogy össze -vissza vérzem. Az első hónap próbálkozás után mentem ezzel dokihoz (akkor már 7. hónapja nem állt be a ciklusom), és így engem a 2. hónapnyi próbálkozástól vizsgálnak. A 3.-ban már a férjemet is... Ki is derült, mind a kettőnknél vannak gondok, azóta endokrinológus nőgyógyászhoz járok, ő pedig andrológushoz. Egy éve küzdünk, és azt mondta az endokim, lassan oda jutunk, hogy elkezdhetjük számolni a hónapokat, hogy na, akkor most kezdünk próbálkozni! Persze mindkettőnket tömnek gyógyszerrel, és minden hónapban várjuk is a Csodát, de a doki szerint az lenne a csoda ha összejönne. Szóval nem veszítesz semmit ha kivizsgáltatod magad! Ha úgy érzed nem olyan sietős, akkor menj az sztk-ba, ha alaposabbat szeretnél (vidéken ez a jellemző...) akkor maszek. És az sokkal gyorsabb is.
De általában tényleg azt mondják, 1 év próbálkozás előtt felesleges a vizsgálat; csak látod, vannak kivételek. Én áldom az eszem hogy nem vártam egy évig, akkor most még egyszere ennyi lenne előttünk.
Ma reggel első pisiből halvány pozitív lett 10x néztem meg hogy tényleg és nem csak káprázik a szemem :)
Páromnak még nem mondom el csak ha 2 nap múlva erősebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!