Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kicsit kiduhonghetem magam?...

Kicsit kiduhonghetem magam? Nekunk miert nem sikerul a baba?

Figyelt kérdés

Minden ismerosomnek osszejon rogton es meg az orrom ala is dorgoli, hogy kapkodhatnank magunkat hisz milyen regota egyutt vagyunk, meg nem leszunk fiatalabbak stb stb.

Elmeletileg egeszsegesek vagyunk.En 24 ferjem 25 eves volt amikor kezdtuk a probalkozast...en mar elmultam 28 ferjem telen 30 eves lesz mar....Elso 1 evben semmit nem tettunk csak egyutt voltunk ha volt kedvunk es idonk.....az elso sikertelen ev utan el kezdtem vezetni a ciklusom es figyelni az ovum.....8 honap utan kezdtem azt erezni, hogy mar tul regota varunk (osszesen aktiv 20 honap volt mar).

Elmentunk orvoshoz azt mondtak, hogy teljesen egeszsegesek vagyunk.....de meg mindig semmi :( Baratnom azota mar a 3 babat szult (az elso ikerpar) pedig mi 1 evvel hamarabb kezdtuk a probalkozast mint Ok......annyira elegem van :( ma jott meg es ezert vagyok ennyire negativ :( koszonom, hogy leirhattam!

2012. júl. 14. 00:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nekünk 2 sikertelen lombik után sikerült spontán. Rengeteg vizsgálat volt ám. Meg mütét. 3,5 év után. Most ott szuszog a kiságyában, nemsoká 4 hónapos. tünemény kisfiu.

ugyanezeket éreztem, hónaprol-hónapra én is, mt amiket leírtál.

Kívánom nektek is ezt a csodát! És az összes többi babára vágyónak!

2012. júl. 14. 12:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd ennyiben hogy a doki szerint egészségesek vagytok!Járj utána Te magad a dolgoknak,van még egy csomó vizsgálat amit egy átlagos nőgyogyi nem ír elő.Saját tapasztalatból beszélek!Ne ragadj le egy véleménynél,mert ugyan még fiatalok vagytok,de sajnos az idő rohan.Ne ülj ölbe tett kézzel!Sok sikert!
2012. júl. 14. 13:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Inzulinrzisztenciát nézess! Lehetsz Ir-es és akkor gyógyszer nélkül nem lesz baba. Mi 2 évig otthon próbálkoztunk, utána volt 6 inszem, 2 lombik, de nem jött össze a baba. Végül egy ismerős tanácsára megnézettem az inzulin szintemet. Kiderült, hogy Ir-es vagyok. Elkezdtem szedni a Metet és fél évvel később spontán sikerült a baba. Az első gyerek után tovább diétáztam, szedtem a Metet is tovább és a kistesó is megérkezett:-) Aki pedig piszkál azt küld el a pics....-ba!
2012. júl. 14. 13:47
 14/14 A kérdező kommentje:

koszonom a biztato valaszokat!

Nincs se Ir-em se pcom nezettunk pajzsirigyet es prolaktint is, de minden ok.Volt petevezetek atjarhatosegi vizsgalatom is.Volt osszeferhetetlensegi vizsgalat (vagy valami ilyesmi).Ferjemnek neztek spermaszamot.Neztek peteerest is es minden rendben.

Mar mindenfele vitamint es csodaszert kiprobaltunk (forevert is).

Az elso 2 evben semmifele ragorcsoles nem volt, igy arra sem foghato.Az elso 1 evben meg csak az ovut sem figyeltuk, csak eltuk az eletunket.

Csak le akartam irni valakinek, hogy megkonnyebbuljek :) de ma mar minden rendben van :)koszonom

2012. júl. 14. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!