Kicsit kiduhonghetem magam? Nekunk miert nem sikerul a baba?
Minden ismerosomnek osszejon rogton es meg az orrom ala is dorgoli, hogy kapkodhatnank magunkat hisz milyen regota egyutt vagyunk, meg nem leszunk fiatalabbak stb stb.
Elmeletileg egeszsegesek vagyunk.En 24 ferjem 25 eves volt amikor kezdtuk a probalkozast...en mar elmultam 28 ferjem telen 30 eves lesz mar....Elso 1 evben semmit nem tettunk csak egyutt voltunk ha volt kedvunk es idonk.....az elso sikertelen ev utan el kezdtem vezetni a ciklusom es figyelni az ovum.....8 honap utan kezdtem azt erezni, hogy mar tul regota varunk (osszesen aktiv 20 honap volt mar).
Elmentunk orvoshoz azt mondtak, hogy teljesen egeszsegesek vagyunk.....de meg mindig semmi :( Baratnom azota mar a 3 babat szult (az elso ikerpar) pedig mi 1 evvel hamarabb kezdtuk a probalkozast mint Ok......annyira elegem van :( ma jott meg es ezert vagyok ennyire negativ :( koszonom, hogy leirhattam!
Szia!
Teljesen megértelek és együtt érzek,mondhatnám,h sajnállak,de tudom,h arra nincs szükséged!Mi 3 éve próbálkozunk és semmi.Eddig vártam a csodára,de most már mi is megyünk orvoshoz.Ne add fel!!!SIKERÜLNI FOG,mert megérdemled!!!
Szia!Szerintem álljatok le a "babagyártással" egy-két hónapra. Lehet,hogy ha nem lennétek rágörcsölve akkor összejönne.
Tudom,hogy ilyenkor (mint a mai nap) látod a legtöbb gömbölyödő pocakot, de majd eljön a Te/Ti időtök is.Jön a picúr ha jönnie kell.
Öszintén nagyon szurkolok Nektek!
(Írd meg ha majd, már úton van!)
Foreveres Aloe Berry gél, napi 2Xfél deci, Royal Jelly napi egy tabletta, Multi Maca napi 2 tabletta. Ez neked. És a férjednek is tudnék javasolni pár dolgot. 3 hónap alatt általában segít, 10-ből 8 párnál beválik.
Barátnőmék már a sokadik lombiknál tartottak, sikertelenül, már az Isten pénzét ráköltötték, amikor elkezdte ezeket szedni. Két hónap múlva terhes volt. Azóta már két gyerekük van és nagyon boldogok.
Szia!
Mi is egészségesek vagyunk, mégis 3,5 év kellett hogy összejöjjön, és így is csak lombikkal.
Nem voltatok még meddőségi centrumba? Szerintem elkezdhetnétek...
Sok sikert!!
Szia!
Én fonalbeültetéses akupunktúrát tudok ajánlani.
www.yamamoto.hu
Ők "csináltak" már nem egy babát, az egyik barátnőm is már 3 éve próbálkozott, több lombikja is volt, és végső elkeseredésükben mentek ide. 2 kezelés után összejött a baba, azóta már 1 éves a pici. De több ilyenről is olvastam a weboldalukon, szerintem érdemes felkeresni őket. Annyi, hogy picurit drága, de hát a lombik se olcsó mulatság meg a többi. Csak egy icipicit fáj, de csak három hetente kell menni azt hiszem. Próbáljátok ki!
Sok sikert!
Ui.: Azok meg, akik azt mondják, hogy belehúzhatnátok, nem tudják, hogy mióta próbálkoztok, és igazából semmit nem érsz azzal, ha idegesíted magad miattuk. Mondd meg nekik, hogy iksz éve próbálkoztok, legyenek türelemmel, majd csak összejön. Ezzel a kis cinizmussal a fejükre tudod ejteni őket és nem fognak többet piszkálni. :)
Milyen vizsgálataitok voltak?
Neked: 2-5. napi, 21. napi, TSH, terheléses inzulin vérvétel? átjárhatósági? PCT teszt? laparoszkópia? hiszteroszkópia?
férjed spermája is okés?
ezek mind rendben vannak? (igaz ezen felül is vannak vizsgálatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!