Változó a ciklusom hossza 22 és 26 nap között van. Ennek ismeretében a peteérésem napja is változó ugye?
Figyelt kérdés
Ha 1 éve volt bal oldali salpingostomia -méhen kívüli terhesség miatt, akkor lehet h csak egyik oldalon van peteérésem? Kevesebb és rövidebb is lett a mensim.ja és 7 hónapja próbálkozunk babával és még mindezt tetézve van pajzsmirigy-alulműködésem is valamint a párom külföldön dolgozik így havonta tudunk együtt lenni.Viszont egy egészséges 6 éves kislány édesanyja is vagyok!! Kérlek osszátok meg az efféle tapasztalataitokat velem! Kösziii2012. júl. 13. 09:55
11/14 anonim válasza:
Nekem 2 és 3 között volt, és évekig nem jött a baba... Utána kaptam Letroxot, beállította 1 körüli értékre. Pár hónapra rá terhes lettem. Nekem azt mondta az endodoki, hogy ha babát szeretnék, 1 alá le kell vinni.
12/14 A kérdező kommentje:
Jövőhéten kell mennem endokrin.gondozásra majd felvettem a dolgot addigra kiderül úgyis hogy mi a helyzet.. még 1-2 napom van mensiig de ezek a tünetek most jelenthetnek valamit,de nem merek bízni benne..Ha nem jön meg hétvégén akkor testelhetek?vagy korai??
2012. júl. 13. 14:12
13/14 anonim válasza:
Szerintem várd ki a 28. ciklusnapot, és akkor tesztelj, ha addig nem jön meg. Kivéve, ha tudod, mikor volt tüszőrepedésed, mert akkor attól számított 14. napon tesztelhetsz.
14/14 A kérdező kommentje:
1.-én volt 100%
2012. júl. 13. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!