Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok velem számolni egy...

Tudnátok velem számolni egy kicsit, és segíteni?

Figyelt kérdés
Febr. 12-én szültem. Április 27-én voltam nőgyógyásznál. NEM voltam terhes. Szoptatás alatt szedhető gyógyszert írt fel. Május 3-án kezdtem el szedni. Május 10-től 19-ig véreztem. Azóta semmi! A kérdésem: lehetek babás? valami mozog legalul, ahol császároztak. Már idegbeteg vagyok!

2012. júl. 12. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Engem két éve császároztak, a vágásnál mégis érzek néha furcsa mozgást, ami feltehetően a belső heg érzékenysége miatt van. Mivel neked még nem volt olyan régen a császárod, ezért még érzékenyebb lehet ott a heg, így előfordulhat, hogy érzel "furcsaságokat". Ilyenkor a tested apró mozdulásai, a bélmozgások, szóval bármi érezhető a hegnél, mert a bőr kivül-belül érzékenyebb lett.

De ez nem feltétlen baba miatt van, sőt.

A vérzésed meg úgy tűnik még nem állt be, ami szülés-császár után normális helyzet lehet egy ideig.

Amúgy gyógyszert még szeded?

Ha igen, akkor lehet valami hormonális probléma van a dologban.

Amúgy ha aggódsz, akkor vegyél egy tesztet, és nézd meg.

2012. júl. 12. 14:22
 2/10 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos vagy, hogy így kifejtetted. Tesztet jövőheten veszek, de addig megőrülök. A 3. babó is védekezes mellett sikerült.
2012. júl. 12. 14:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, szedem a gyógyszert, mint a kisangyal:D
2012. júl. 12. 14:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Egy szobatársam szoptatós fogamzásgátló mellett lett terhes, a kicsik között 1 év és 1 nap különbség lett.

Én is szedtem szoptatós fogamzásgátlót, de a dokim azt mondta, ne ijedjek meg, ha nem jön meg.

Viszont nekem az a furcsa, hogy volt vérzésed májusban és most meg semmi.

Csak mert nekem, szoptatás alatt először nem jött meg, aztán hónapok múlva, mikor megjött, beállt kb 30 naposra a ciklusom.

Jó, természetesen nem vagyunk egyformák.

A császárhoz nem tudok érdemben hozzászólni, de lehet, hogy érzékenyebb.

Ha kiszámolod, hogy hány hetes terhes lehetnél, akkor max 8-9 és olyankor még nem lehet érezni a baba mocorgását. Szerintem.

36hkm

2012. júl. 12. 14:35
 5/10 A kérdező kommentje:
igen! A mozgást nem lehetne érezni ennyi hetes terhesen. Nekem a két kicsi közt 10,5 hó van:)
2012. júl. 12. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Akkor le a kalappal!

El sem tudom képzelni, mennyire meglepődtél, hogy kb az első adandó alkalommal terhes lettél szülés után...

Én nem tudnám végigcsinálni.

Most 4 éves a nagyobb és van még pár hetem, de ez nekem így tökéletes. Míg a nagy oviban, én babázhatok itthon :)

Sok boldogságot!

Várom a teszt eredményét, bár biztosra veszem, hogy negatív!

36hkm

2012. júl. 12. 15:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Hogy mennyire lepődtem meg, inkább hagyjuk:) 20 hetesen gratulált a doki. Sírtam 3 hétig. Nem terveztünk több gyereket. De 24 hetesen majdnem elvesztettem. Akkor 4 hétig feküdtem kórházban és sírtam:) már 5 hós a kisfiam
2012. júl. 12. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia, hát azt nem tudom, hogy baba van-e de az biztos, hogy őt még nem érezheted én most vagyok 13+5hetes igaz első baba de még semmit sem éreztem. Amig nem tesztelsz addig meg nyugi fölöslegesen ne idegeskedj!
2012. júl. 13. 11:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Hát már lassan magamba beszélem a gyereket:) jövőhéten kiderül
2012. júl. 13. 18:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes!:)
2012. júl. 18. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!