Tudnátok velem számolni egy kicsit, és segíteni?
Engem két éve császároztak, a vágásnál mégis érzek néha furcsa mozgást, ami feltehetően a belső heg érzékenysége miatt van. Mivel neked még nem volt olyan régen a császárod, ezért még érzékenyebb lehet ott a heg, így előfordulhat, hogy érzel "furcsaságokat". Ilyenkor a tested apró mozdulásai, a bélmozgások, szóval bármi érezhető a hegnél, mert a bőr kivül-belül érzékenyebb lett.
De ez nem feltétlen baba miatt van, sőt.
A vérzésed meg úgy tűnik még nem állt be, ami szülés-császár után normális helyzet lehet egy ideig.
Amúgy gyógyszert még szeded?
Ha igen, akkor lehet valami hormonális probléma van a dologban.
Amúgy ha aggódsz, akkor vegyél egy tesztet, és nézd meg.
Egy szobatársam szoptatós fogamzásgátló mellett lett terhes, a kicsik között 1 év és 1 nap különbség lett.
Én is szedtem szoptatós fogamzásgátlót, de a dokim azt mondta, ne ijedjek meg, ha nem jön meg.
Viszont nekem az a furcsa, hogy volt vérzésed májusban és most meg semmi.
Csak mert nekem, szoptatás alatt először nem jött meg, aztán hónapok múlva, mikor megjött, beállt kb 30 naposra a ciklusom.
Jó, természetesen nem vagyunk egyformák.
A császárhoz nem tudok érdemben hozzászólni, de lehet, hogy érzékenyebb.
Ha kiszámolod, hogy hány hetes terhes lehetnél, akkor max 8-9 és olyankor még nem lehet érezni a baba mocorgását. Szerintem.
36hkm
Akkor le a kalappal!
El sem tudom képzelni, mennyire meglepődtél, hogy kb az első adandó alkalommal terhes lettél szülés után...
Én nem tudnám végigcsinálni.
Most 4 éves a nagyobb és van még pár hetem, de ez nekem így tökéletes. Míg a nagy oviban, én babázhatok itthon :)
Sok boldogságot!
Várom a teszt eredményét, bár biztosra veszem, hogy negatív!
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!