Valószínű hogy tegnap (szerdán) volt peteérésem. De csak hétfőn voltunk együtt. Megfoganhatott a baba?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 12:33
1/5 anonim válasza:
Inkább előtte legyetek együtt, mint lekéssétek a megtermékenyíthetőségi időt.
Simán lehetsz terhes!!!!
2/5 anonim válasza:
Szerintem igen, mert a spermiumok 2-3 napig is életképesek maradnak.És szerintem nagy az esélye a kislánynak:-)Persze ha minden stimmel, jókor jó időben!
3/5 anonim válasza:
Nálam pontosan ugyanez a helyzet (ha minden igaz és jól gondolom, hogy tegnap volt a pé-m...), így figyelni fogom a kérdésed - remélem mindketten babásodunk hó végére!!!:)
4/5 A kérdező kommentje:
Én is nagyon kíváncsi vagyok, szeretnénk már babát, remélem neked is összejött :)
2012. júl. 12. 12:48
5/5 anonim válasza:
Bármikor lehet baba! Drukkkooollloookkk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!