Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensim jún.28. -án kellett...

Butterfly06 kérdése:

Mensim jún.28. -án kellett volna, hogy megjöjjön, párommal 11. -én és 25. -én voltunk együtt. Fáj a derekam, a mellem és enyhe alhasi görcseim vannak, olyan mintha megakarna jönni de nem. Baba?

Figyelt kérdés

2012. júl. 2. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, hogy terhes vagy. Tesztelj, és kiderül.
2012. júl. 2. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:
24.-én du. és 25.-én teszteltem de negatív volt.. :/
2012. júl. 2. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
ha 28-án kellett volna megjönni akkor 28 után kellene tesztelni nem előtte, előtte még nagy az esély a negatívra. Tesztelj akár most már biztos kimutatja, hisz 4 napja késik a havid
2012. júl. 2. 19:51
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm... :) csak azon csodálkozok hogy tényleg olyan már pár napja mintha megjött volna,alhasi görcsök és a velejáró dolgok...
2012. júl. 2. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Szabályos ciklusnál a 4 napos késés esetén akár délutáni vizeletből is tesztelhetsz, nagy valószínűséggel már kimutatja. Ha pozitív, gratulálok, ha negatív, akkor 3-4 nap múlva ismételd meg, és ha még mindig semmi, akkor menj el dokihoz!

Az esedékes menstruáció környékén érezhető görcsök, mellfájás lehet akár a vérzés előjele (PMS) akár terhességé. Ha kimarad a vérzés, akkor jó eséllyel terhesség, de ezt ennyi idő után már bármelyik teszt kimutatja :o)

(Viszont 4 nappal az esedékes menstruáció előtt - főleg délután!!! - tök felesleges tesztelni. Ha létre is jött a terhesség nem termelődött még annyi Hcg, hogy azt a teszt ki tudja mutatni.)

2012. júl. 3. 07:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, ugyanebben a cipőben járok, csak nekem júni 1-jén volt meg utoljára, és most 1-je vártam. Kb. 5 napja érzek enyhe alhasi görcsöket, mint a mensis görcs, de semmi. Mensi előtt kb. két három napig érzem mire megjön. A melleim fájnak és ennyi. Lehet a meleg miatt van ez? Vagy tényleg ott szendereg a pociba valaki? Drukkolok neked és tesztelj :)))
2012. júl. 3. 08:04
 7/7 anonim válasza:
Nekem 25.én kellett volna megjönnie, de semmi. A mellem fáj egy kicsit, más tünet nemigazán van. Lehet a melegtől késik ennyit?
2012. júl. 4. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!