Tegnap csináltam egy terhességi tesztet, de negatív lett. Ma reggel ismét megnéztem volt rajta még egy csík. Ez jelenthet terhességet?
Szia! Két esélyes a dolog:
1;a teszt eredményt általában1-5 perc alatt lehet leolvasni, teszttől függően. Egyes tesztek több óra után adhatnak hamis pozitív eredményt, nálam ez történt a gabi nevűvel. De ha nem jön meg, öt nap múlva csinálj még egyet, és az már biztos pozitív lesz. Nekem háromból két gyerkőcnél egy napos késésnél még negatív, öt nap után pozitív lett, igaz elég halványan.(lily a rossmanból)
2;babád lesz, de lásd a fenti sorokat. Remélem segítettem, írj, hogy mi lett végül! Üdv: Adél
Ez valószínű a helye. Ez negatív.
Vagy nem vagy terhes, vagy csak kevés a hcg-d és ezért lett ez negatív, és pár nap múlva pozitív lesz egy másik teszt. Ha baba van, a megadott időn belül ki kell mutatnia a babát.
Minden jót! Drukk a babához!
Egy kismama
lehet pozitív. szerintem akárhogyan le lehet pisilni, akármeddig várni, ha nem vagy terhes, nincs ott semmilyen csík.
azoknál, akiknél halvány csík ellenére később megjön, azoknál valószínűleg korai vetélésről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!