Aki menstruáció előtt esett teherbe, mikor tesztelt pozitívat?
Szia! Altalaban 30 naposak voltak a ciklusaim, a 25. napon volt peteeresem. Tudtam, hogy nem kell megjonnie 5 nap mulva, ezert a peteeres napjahoz hozzaadtam 14-et. Kb ennyi ido a lutealis fazis. Ugye, akinek pontosan a kozepidoben van ovuja, annak azert 28 napos a ciklusa :))
De igy nekem csak a 39.napon kellett megjonnie ugye :) a 37-en teszteltem nagyon halvany pozit eloszor, vagyis 12 nappal a peteeresem utan.
Nekem közvetlenül a mensi előtt fogant a lányom, de a menstruációm ki is maradt. Mivel amúgy hosszúak a ciklusaim, én simán vártam a 40. napig, akkor csináltuk meg a tesztet, de abszolút váratlanul ért. Annyi különbség volt az előző, nagyjából középidőben fogant terhességemhez képest, hogy iszonyat halvány lett a pozitív csík.
Pár nap múlva megcsináltuk még kétszer, akkor már erősebb volt.
A 0. uh-n derült ki, mert a mensi szerint számolva 8 hetesnek kellett volna lennem, ehelyett a baba 6 hetes méretekkel rendelkezett. Emiatt tolták a kiirás időpontját is.
Annyi tünetem volt, hogy fáradtabb voltam.
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm a válaszokat :)
Minden esetben kimarad ilyenkor a mensi, vagy előfordulhat szerintetek, hogy még megjön (kevesebb esetleg)?
1. vagyok:) igen, en is igy inditottam :) 8 hetes voltam mar mensi szerint, de a terhessegem meg csak 5+6 :) viszont a 12. hetes uh szerint, es most voltam 4d-n, bepotolt egy hetet a babam :) mar csak 5 nappal van lemaradva a mensitol szamolt kortol nem 2 hettel, megnott :))
15+4 hetes kismami :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!