Menstruáció késés mitől lehet?
Figyelt kérdés
késik a mensim vagyis nemtudom pontosan,utoljára jun 9 jött meg de norculottal,elvileg juli 7-re kelet volna megjönie?!ha jól számoltam? de 4 -én kezdődőt három nap barnázás picit pisilés után akor görcsölt is a hasam azt hitem megjön de azota semi,melleim fájnak és nőtek is néha hányinger,tesztet csináltam (medi-lab)halvány+.2 napra (lily)neg.megint 2nap (gabriel)neg.valaki tudna segiteni?már nagyon idegesit.most késik vagy nem?(szeretnék babát!)köszönöm a válaszotokat.2012. júl. 11. 07:03
1/6 anonim válasza:
ne rövidits annyit.lusta vagy irni?!
stressz,hormonzavar.
ha pedig terhesség ügyben biztosra akarsz menni,menj orvoshoz.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi.hormonzavarom nincs.
2012. júl. 11. 07:35
3/6 anonim válasza:
a hormonzavart sosem tudhatod, ne is zárd ki! akármitől késhet, csinálj még tesztet vagy menj el orvoshoz, ő biztosabbat tud mondani
4/6 anonim válasza:
Istenem , már vagy 100 ilyen kérdés van...
5/6 A kérdező kommentje:
Nem baj ha 100 ilyen kérdés van!!!tudod azér van ez az oldal.
2012. júl. 11. 15:14
6/6 anonim válasza:
@utolso elotti:De minden eset EGYEDI!
es van 100 ilyen ember is aki csak ezt tudja irni,hogy mar van 100 ilyen kerdes...
pfff....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!