Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezekkel az "uj" tipusu tesztek...

Ezekkel az "uj" tipusu tesztekkel mikor lehet/erdemes tesztelni?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy tesztet,amin azt irja,hogy fogantatas utan egy hettel mar kimutatja a terhesseget.

Nekem 5-en volt pe-m tobb kalkulator szerint is,de a nyak,es az alhasi fajdalmak,gorcsok szerint en inkabb 3-ara tettem.

19-re nem varom...

Nem akarok meg tesztelni,sztem meg tul korai,es itt kulfoldon a teszt is baromi draga,meg a legolcsobb is,tehat nem szeretnem "elrontani",sem csalodni...csak kivancsi vagyok,h tenyleg kimutatja-e vagy sem.

Ti teszteltetek mar ilyennel?

2012. júl. 11. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is külföldön élek és itt is iszonyat drágák a tesztek. :-) Én Magyarországon vettem egy csomó középkategóriás tesztet és azokat lövöldözgetem el.

A jobb tesztek nemvárt előtt 1-2 nappal is már használhatók. A gagyibbak viszont csak ha már késik.

2012. júl. 11. 15:56
 2/4 Renike1984 ***** válasza:

Szia!Nekem most derült ki hogy baba lesz!:-) Én One Steep 10mio/mol-os tesztet rendeltem egy ismerőstől 80Ft/DB áron ha érdekel meg adom az elérhetőségét!A teszteim: [link]

a 16DPO(vagyis ovuláció után 16 nappal) a ma reggeli tesztem 11DPO-nál kezdtem de akkor még nagyon két értelmű volt a 13.DPO szerintem ami már biztató volt hogy pozitív!:-)

2012. júl. 11. 16:08
 3/4 Renike1984 ***** válasza:
10mio/ml akart lenni vagyis elég érzékeny teszt!:-)
2012. júl. 11. 16:09
 4/4 Renike1984 ***** válasza:
Ja és mivel volt egy méh gyulladásom nem rég így elég össze-vissza lett a hónapom!Ugyanis eddig mindig 15.-én mensiztem most meg Júni.9-13-ig volt és 25-26 volt Pete érésem az ovulációs tesztek szerint!:-))
2012. júl. 11. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!