Ezekkel az "uj" tipusu tesztekkel mikor lehet/erdemes tesztelni?
Ma vettem egy tesztet,amin azt irja,hogy fogantatas utan egy hettel mar kimutatja a terhesseget.
Nekem 5-en volt pe-m tobb kalkulator szerint is,de a nyak,es az alhasi fajdalmak,gorcsok szerint en inkabb 3-ara tettem.
19-re nem varom...
Nem akarok meg tesztelni,sztem meg tul korai,es itt kulfoldon a teszt is baromi draga,meg a legolcsobb is,tehat nem szeretnem "elrontani",sem csalodni...csak kivancsi vagyok,h tenyleg kimutatja-e vagy sem.
Ti teszteltetek mar ilyennel?
Én is külföldön élek és itt is iszonyat drágák a tesztek. :-) Én Magyarországon vettem egy csomó középkategóriás tesztet és azokat lövöldözgetem el.
A jobb tesztek nemvárt előtt 1-2 nappal is már használhatók. A gagyibbak viszont csak ha már késik.
Szia!Nekem most derült ki hogy baba lesz!:-) Én One Steep 10mio/mol-os tesztet rendeltem egy ismerőstől 80Ft/DB áron ha érdekel meg adom az elérhetőségét!A teszteim: [link]
a 16DPO(vagyis ovuláció után 16 nappal) a ma reggeli tesztem 11DPO-nál kezdtem de akkor még nagyon két értelmű volt a 13.DPO szerintem ami már biztató volt hogy pozitív!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!