Tesztelni kulfoldon?
Figyelt kérdés
Kepzeljetek talaltam egy amerikai forumot, olyan mint a gyk. Ott is szetszedik a nok a tesztet, ott is ugyan olyan kerdeseket tesznek fel es ok is ugyanugy minden apro jelbe kapaszkodnak es biznak a jo hirben :)2012. júl. 3. 07:21
1/11 anonim válasza:
Hmmm, nem semmi:) Akkor nem csak a magyarok ilyen "dilisek" :P
2/11 anonim válasza:
Mert az a földrészt is emberek lakják.....
3/11 anonim válasza:
aki babát akar, mindenbe kapaszkodik :)
ÉS ITT MI MINDANNYIAN BABÁT AKARUNK, UGYE CSAJOK?
5/11 anonim válasza:
Én pl svájcból szoktam ide írogatni.
De sok külföldit láttam már itt is.
7/11 anonim válasza:
Minden egyes fűszàlba kapaszkodni a végsőkig...(ez lehetne a szlogenje a babára vàróknak )
9/11 anonim válasza:
en Erdelybol irok:) vicces mikor azt beszeljuk mivel fogunk tesztelni - mindenki mast ir, egyik sem ismeri a masiket:DD nos, en junius 24en pozitivat teszteltem valami roman gyartmannyal:D ugyhogy boldog vagyok, hatarok nelkul!
10/11 A kérdező kommentje:
akkor akinek sikerült, sok boldogságot, akinek még nem, annak meg kitartás :)
2012. júl. 3. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!