Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igazatok van! Hogy nem kéne...

Igazatok van! Hogy nem kéne hamar tesztelni . Volt már valaki így?

Figyelt kérdés
10-re kéne meg jönni és ma van 7 és ma teszteltem persze negatív lett !Most már jöhet a menszi (sajna)És még szeretnék kérdezni egy fontos dolgot .Mindig az mondják,hogy ovulációt kell számolni mikor múlik el igazábol egy menszesz?Nekem mindig is 6-napos volt de már egy éve máshogy jön meg 2-3-nap nagyon erős utána szépen halvány rózsaszín de ez el tart akár 8-9-napig is .Akkor honnan számolom az elmúlást???Nagyon fontos,hogy tudjam számolni !

#tudás #Egy kis segítség
2012. jún. 7. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Miért szeretnél bármit is a menzesz végétől számolni? A ciklus mindig a menstruáció első napjától indul, mindent ahhoz kell számolni, ovulációt is, terhességi kort is. Pont azért mert a vége nem egyértelmű.

Drukkolok, hogy ne jöjjön meg sem 10-én sem utána jó darabig :) Ne legyél elkeseredve, és pláne nem mondj olyat, hogy "most már jöhet a menszi". Azért, mert ma negativ lett, egyáltalán nem jelenti azt, hogy nincs ott baba!

2012. jún. 7. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem értelek.

Ha 10-ére kéne megjönnie, akkor most még SEMMIT nem jelent hogy negatív a teszt...sok esetben csak aznap, vagy másnapra lesz pozitív. Azaz 10-e UTÁN tesztelt, és akkor lehet hogy pozitívat mutat majd, ha terhes vagy.

A peteérés meg általában középidőben van. Azaz ha mondjuk 24 naponta jön meg, akkor az előző menzesz utolsó napjától számolsz 12-t (középidő) és kb. akkor van peteérés. Illetve előtte-utána plusz-mínusz 2 nap körülbelül.

2012. jún. 7. 11:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Drága vagy puszika szia Zsuzsa:-)
 4/7 anonim ***** válasza:
Jaj bocsánat 2. vagyok elírtam: AZ UTOLSÓ MENZESZ ELSŐ NAPJÁTÓL!!
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy meszi vagy baba de az bisztos,hogy nem jól vagyok majd leszakad a derekam és nagyon fáj a hasam minden bajom van
2012. jún. 7. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor ez még mindkettő lehet. A tünetek ugyanazok ilyen korai időben mindkét esetben.
2012. jún. 7. 11:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem úgy kell számolni az ovulációt, ahogy írta az egyik válaszoló, hogy középidőben! Az csak a rendes 28 napos ciklus esetén igaz.

Ovulációt úgy számolj, hogy a menstruáció első napjától VISSZAFELÉ számított 12-16 nap között van az ovuláció, mert általában a peteérést követően 14 nap múlva jön meg a menses.

Vagyis egy 24 napos ciklus esetén 8-12 nap közé esik a peteérés, kb. a 10. napra.

Egy 40 napos ciklusnál meg a 24-28 nap közé esik.

És ne add fel attól, hogy ma negatív volt a teszt, még nem biztos, hogy nincs baba, nekem csak a késést követő 3. napon lett pozitív! Hajrá!

2012. jún. 7. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!