Megnéznétek a tesztem hogy tényleg ott van az a bizonyos halvány második vonal? Vagy be vagyok kattanva már?
2012. júl. 11. 08:13
11/27 anonim válasza:
Valami nagyon halvány van ott!
Csinálj majd másikat is! várom a fejleményt!
12/27 anonim válasza:
Én is látok halványan 2. vonalat. Majd írj, ha teszteltél újra, drukkolok!
13/27 anonim válasza:
Én mindkettőn látok halványan. A 2-on talán jobban.
14/27 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat !!
drukkoljatok hogy legyen baba !!! :)
2012. júl. 11. 08:40
15/27 anonim válasza:
Az én tesztem teljesen ugyanilyen volt. Már 36 hetes:) Halk gratula, és megy a drukk!
16/27 anonim válasza:
Az en tesztem talan meg picivel halvanyabb volt mensi elott ket nappal :) es ez bizony nem homező:) szoval van ott valami!
Szurkolok!!!:)
15+4 hetes kismami
17/27 anonim válasza:
Az egyértelmű, hogy 2 csík van a teszten. De a tesztcsík a képen inkább szürkének tűnik, mint színesnek, így könnyen lehet szellemcsík is. Még ne éld bele magad, csak ha már egyértelmű, akkor sok szenvedéstől kímélheted meg magad (tapasztalat...)
18/27 anonim válasza:
ez a csik nagyon száradásinak néz ki mert nem szines hanem szürkés!!
19/27 anonim válasza:
Én tapétázok az ilyen tesztekkel!Ez negatív.Az szürke ami a terhességi vonalnál van, mégcsak rózsaszínek sem látom.Hogy a helyét látjuk nem jelenti hogy pozitív.Ne éld bele magad!
20/27 anonim válasza:
Szerintem ez nem szürke!
Szerintem ott baba lesz.
Egy jó idelye tesztelgetek minden hónapban és mindig olyan volt mint a hómező, 2 nap múlva sem lett soha ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!