Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok? Miért esett le...

Mit gondoltok? Miért esett le a hőm?

Figyelt kérdés

[link]

Sosem szokott,csak a mensi napján.

2012. júl. 11. 07:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Nem, déliből a 25-ös..:)

[link]

2012. júl. 11. 08:09
 12/33 A kérdező kommentje:

Azt a mindenit,ez milyen teszt?

Gratulálok:))))

2012. júl. 11. 08:11
 13/33 anonim ***** válasza:
Medi-lab,dupla csomagos.:)Köszönöm..:)
2012. júl. 11. 08:12
 14/33 A kérdező kommentje:
Akkor holnap tesztelek,ha visszamegy a hőm,adtál egy kis erőt:))
2012. júl. 11. 08:18
 15/33 anonim ***** válasza:
Ennek igazán örülök, és írd meg mi lett..Szorítok..:)
2012. júl. 11. 08:21
 16/33 A kérdező kommentje:

Mennyi idős kismami vagy?

Előtte éreztél te már valamit,hogy teszteltél?

Mert nekem a fáradtságon kivül semmi bajom,se cicim nem fáj semmi!

A hasam néha néha olyan mensisen de ennyi.

2012. júl. 11. 08:24
 17/33 anonim ***** válasza:
A pontos időt még nem tudom, mert nem kapkodom el az orvoshoz menetelt, jövőhétre van időpontom.Kb.5 hetes lehetek.Nem éreztem semmit, csak a hőmérséklet alapján csináltam a tesztet lutrira.Mindenre számítottam csak pozitív tesztre nem.Persze nagyon örülök, hogy az lett..:)Mostmár van hányingerem, a melleim dinnyék lettek és leszakadnak, és nem érzem hogy álmos lennék,az alvással kínlódok.Eddig meg mormota voltam..:)De más nincs..:)
2012. júl. 11. 08:28
 18/33 A kérdező kommentje:

De rendi vagy,hogy ezt megosztod velem:)

Az alvással nekem is az a gondom,hogy reggel kukorékolok,délelött 9 kor meg már olyan álmos vagyok és egész nap,hogy alig birok ébren lenni!A cicim még nem fáj,hát meglátjuk mi lesz!

Tudod ha őszinte akarok lenni,tegnap este csináltam egy 10 es tesztet,de olyan halvány volt,hogy forgatni kellett hogy láss valamit rajta,de a férjem és a kislányom is látta,szoval valami van rajta,de nagyon nagyon über halvány:)

Ma reggel gondoltam ellövök még egyet,mégis reggeli pisi tudod,de ez negativ ezen semmit nem látok...

2012. júl. 11. 08:35
 19/33 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok, várj még két napot és tesztelj újra!!!!

Bíztató ez a hőleesés, főleg ha eddig még nem volt ilyen!!!

HAJRÁ, TUDOD, HOGY ÉN MENNYIRE DRUKKOLOK NEKED BARÁTNÉM :D

(M)

2012. júl. 11. 09:28
 20/33 anonim ***** válasza:
A tesztes vagyok:nyugalom.Még nem kell mutatnia..:)Majd jó két nap múlva.Hogy nekem miért lett ilyen erős?Nem tudom!Lehet több HCG-t termelek, vagy gyorsabban..:)Mindenki más..Addig még nem jön meg, ne add fel..:)Én szorítok.:)
2012. júl. 11. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!