Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ikerterhes vagyok gumi mellett...

Ikerterhes vagyok gumi mellett lett amit nem tudom hogy. NEm tudom mit tegyek mert a páromnak havi 60ezres tartozása van meg most vált munkahelyet nekem meg a 90 ezres fizum.1 szobás dohos albiban lakunk. Van értelme megtartani a babákat?

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 12:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hát elég kevés az időtök eldönteni! :S 12. hét után már csak EÜ okok miatt lehetett elvetetni! :S
2012. júl. 11. 11:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Már 11 hetes vagy? Persze, egy 6 hetes is egy kis élet, de azért egy, -vagyis kettő- 11 hetes az más. Kész kis babák:) Akkor azt mondom, tartsd meg, sztem nem kilátástalan a helyzetetek, a párod dolgozk, te szülés után kapsz gyedet vagy gyest...

Nincs is mástól segítséged? Abban a 4 hétben,amíg a párod kint lesz?

Én voltam az az ikres, aki 2x is írt már.

2012. júl. 11. 12:47
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát nem lesz könnyű az biztos.Anyum fog segíteni ahogy tud. Nagyon nem jókor jött ez az egész.
2012. júl. 12. 10:45
 14/20 A kérdező kommentje:
Még picit reménykedek hátha lesz valami ok amiért elmennek mert nekem nincs szívem elvetetni őket főleg h a szívük hangját is már hallottam.
2012. júl. 12. 10:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekünk se fényes a helyzetünk jelenleg! Lakás hitel, autóhitel, párom is épp új melóhelyen van, ami még nem 100%. Segítségünk semmi és van egy 10 hós lányom már, de el nem vetetném a babát aki itt növöget bennem!
2012. júl. 12. 10:52
 16/20 A kérdező kommentje:
És hogy oldjátok meg?
2012. júl. 12. 19:34
 17/20 anonim ***** válasza:

ügye nálunk annyiból szerencse, hogy egy nagy szerkény van tele ruhákkal, de ha nem akarod mindig egyformába öltöztetni őket, akkor sok helyen lehet venni olcsón babaruhákat, akár kéz alatt is, és lehet hogy ikres anyukákat is találsz akik eladják a szép egyforma ruhákat!

Próbálunk, minden egyéb kiadáson spórolni!

2012. júl. 12. 20:48
 18/20 anonim ***** válasza:
47%

Nah akkor majd ti eltartjátok a kérdezőt, mert nekem hála a jóistennek nem kell, nem élek már ott.

Pláne hogy arra boztatjátok szüljön a semmire ahogy ti is:D Csak a gyerekeket sajnálom,akik ekkora hátránnyal indulnak...

2014. dec. 29. 09:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Tudom már nem aktuális, de érdeklődnék,hogy mi lett a dologból. Immár 4 év alatt biztosan minden megváltozott. Kedves kérdező ha látod ezt kérlek leírnád a történteket?
2017. jan. 7. 06:53
 20/20 anonim válasza:
100%
Ha nem vagy cigany,tarsd meg a babákat!
2017. nov. 25. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!