Szedhetek vetélés után rögtön terhesvitamint?
Sziasztok!
Július 2.án volt egy spontán vetélésem 7 hetes voltam,nem volt szükség művi beavatkozásra,rendes lefolyású volt.Vérzésem utána 2-3 napra rá teljesen megszűnt.A doki 2-3 hónap pihit javasolt.
Azt szeretném medtudni,hogy szerintetek elkezdhetek már most femibion 800at szedni,vagy még várjak???
Kinek mi a tapasztalata,kérlek segítsetek.
Köszönöm!!!
Ha rögtön utána szeretnétek újra próbálkozni, akkor igen, érdemes vitamint szedned, addig is remek szinten tartasz magadban mindent, és szerintem megfelelő vitaminellátottság mellett a gyógyulás is gyorsabb, mint hiány esetén. Szerintem szedd nyugodtan. Bajod egészen biztosan nem lesz tőle!
Sajnálom, ami veled történt (és átérzem, sajnos én is voltam így).
Nekem is kb ugyanakkor volt vetélésem sajnos.
Én előtte és utána is szedtem a terhesvitamint. Azok csak vitaminok és a szervezeted feltöltéséhez kell amúgy is idő.
Mi most a méhpempőt kezdtük el még szedni, hátha segít. Sok jót olvastam róla.
Igen, szedünk vitaminokat a párommal. Elevit terhesvitamint (mindketten a doki utasítására, mert az E kivételével mindent tartalmaz a férfinak is) + E vitamin + páromnak C vitamin.
Ezen kívül most kezdtük el a méhpempő kúrát is, rengeteg jót olvastam róla. Ráadásul rövid időn belül ígér eredményt. Úgyhogy nagyon bizakodó vagyok.
Köszönöm szépen,mi csak szeptembertől gondoltunk h újra próbálkozunk:) de ránkfér egy kis erő:)
köszönjük mi is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!