Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedhetek vetélés után rögtön...

Csibucka kérdése:

Szedhetek vetélés után rögtön terhesvitamint?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Július 2.án volt egy spontán vetélésem 7 hetes voltam,nem volt szükség művi beavatkozásra,rendes lefolyású volt.Vérzésem utána 2-3 napra rá teljesen megszűnt.A doki 2-3 hónap pihit javasolt.

Azt szeretném medtudni,hogy szerintetek elkezdhetek már most femibion 800at szedni,vagy még várjak???

Kinek mi a tapasztalata,kérlek segítsetek.

Köszönöm!!!

2012. júl. 10. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a vitamintól semmi bajod nem lesz, max. elkötesz némi pénzt fölöslegesen. Ha aggódsz, kérdezd meg az orvosod.
2012. júl. 10. 12:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha rögtön utána szeretnétek újra próbálkozni, akkor igen, érdemes vitamint szedned, addig is remek szinten tartasz magadban mindent, és szerintem megfelelő vitaminellátottság mellett a gyógyulás is gyorsabb, mint hiány esetén. Szerintem szedd nyugodtan. Bajod egészen biztosan nem lesz tőle!

Sajnálom, ami veled történt (és átérzem, sajnos én is voltam így).

2012. júl. 10. 13:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is kb ugyanakkor volt vetélésem sajnos.

Én előtte és utána is szedtem a terhesvitamint. Azok csak vitaminok és a szervezeted feltöltéséhez kell amúgy is idő.

Mi most a méhpempőt kezdtük el még szedni, hátha segít. Sok jót olvastam róla.

2012. júl. 10. 14:35
 4/8 A kérdező kommentje:
jajjj hát nagyon sajnálom a te vetélésedet is,és te szedsz vitamit?ha igen mit?
2012. júl. 10. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, szedünk vitaminokat a párommal. Elevit terhesvitamint (mindketten a doki utasítására, mert az E kivételével mindent tartalmaz a férfinak is) + E vitamin + páromnak C vitamin.

Ezen kívül most kezdtük el a méhpempő kúrát is, rengeteg jót olvastam róla. Ráadásul rövid időn belül ígér eredményt. Úgyhogy nagyon bizakodó vagyok.

2012. júl. 11. 17:58
 6/8 A kérdező kommentje:
De jó,akkor sok erőt és kitartást kívánok nektek.
2012. júl. 11. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen, Nektek is sok sikert!
2012. júl. 12. 09:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,mi csak szeptembertől gondoltunk h újra próbálkozunk:) de ránkfér egy kis erő:)

köszönjük mi is

2012. júl. 12. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!