6 sikertelen (21. hét,7. h,6. h,9. h,11. h,8. ), és egy sikeresen kihordott terhesség után bevállalnátok még egy kistesót, abban a tudatban, hogy végig kell majd magatokat szúrni, és az sem biztos hogy Ő is megmarad? Feladnátok, vagy küzdenétek?
Kérdező!
A genny "emberek" mindenhol ott vannak. Gondolj csak bele milyen savanyú élete lehet ha ilyen kommentekben leli örömét?
Drukkolok nektek!
A 9-es hozzászólásról megvan a véleményem!
Az ÉLET nagy igazságosztó!
Én nem rég engedtem el a 2. kisbabámat genetikai beteg volt; az első pedig megszületett, mert az orvosok nem vették észre, hogy beteg! Szörnyű, hogy valaki ilyet tud írni! Csak ír és ír meggondolatlanul, és fogalma sincs arról, hogy nem csak a társadalom tartja el, és hogy ez mivel jár egy családnak...............!Sőt! Az ÁLLAM mellette sincs a beteg gyereket nevelő családoknak!!!! Mi a mai napig küzdünk egy egészséges babáért. A CÉLT kell nézni, nem a mindennapokat elősorban!
Ne foglalkozz vele kedves kérdező! Csak provokálni akar. Már jelentettem a modiknak. Az ilyen felfogás szerint senki nem vállalhatna gyereket, akinek a családjában bármilyen betegség előfordult. Ő bizonyára alapos családfakutatás után dönt majd a gyerekvállalásról, bár biztos talál majd a felmenői között legalább egy szívbeteget, így inkább gyermektelen marad, mint hogy egy tökéletlen utódot hozzon a világra.
Röhejes. Tiszta Gattaca.
Kérdező, neked mennyi a tsh-d?
7-es válaszoló vagyok. Nekem pont azelőtti hónapban nézték amikor terhes lettem a kislányommal és 2,5 volt. Elméletileg ez is kicsit magas a teherbeeséshez, de nekem így is sikerült.
Kedves kötekedő válaszoló.
Mielőtt nagyon belelovalod magad, nézz már utána miről van szó. A Leiden mutáció egy véralvadási zavar, ami a népesség 10%-ánál előfordul, magyarul minden 10. embernél. A kérdezőnek ennek egy enyhébb változata áll fenn.
Hogy lehetne megmenteni több babát? Nem értelek.
Tudod küzdök, azért küzdök, mert nem akarom hogy a kisfiam felnőtt korára egyedül maradjon mint a kisújjam. Testvérem nekem nincs, a férjem testvére már idős a családalapításhoz, nincs esély ott sem, hogy legyen legalább egy unokatestvére a fiamnak.
Kihalulnk szépen sorra mellőle, és teljesen egyedül fog maradni. Ezt nem szeretném. Neked van testvéred? Lesz kire számítanod majd 30-40 éves korodban?
Ez nem az EGO-ról szól. Messze nem.
Nem az eltartottak pénzéből kezeltetem magam nyugi, magánrendelésre kell járnom, mivel amiért a TB-t fizetem 5 perc alatt elintéznek, és min.2-3hónap a várakozási idő, mire időpontot kapok.
Igen, sajnos találkoztam olyan emberekkel is, akik azt mondták, hogy hagyjam el a férjem, mert egy genetikai hulladék, hogy csak beteg gyereket tud nekem csinálni.....tehát kaptam már tőled durvábbat is. Nem haragszom, csak nem értelek.
A másik válaszolónak üzenem: nekem 3,6 volt a TSH.
A tied tökéletes. Most az enyém 0,01, doki szerint igaz túlműködök, de ez még tökéletes a babához.
Inzulinom szutyok. A két órás cukorterheléses vizsgálat félig sikerül, az idő lejárta előtt 10 percel kihánytam az anyagot, így nem vették le a másodikat. Újra kell majd mennem. Az éhgyomri inzulinom 12,6 lett. Ez magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!