Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan készitsem fel a férjeme...

Hogyan készitsem fel a férjemet a kivizsgálásra?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk babát de eddig meg nem.sikerült összehozni.

Most 16 an kell visszamennem a nődokihoz,mert.volt.egy durva méh gyulladásom...

Ha mindent jonak talal kivizsgal hogy miért nen jön a babánk...

De itt a bibi hisz a férjem ugy gondolja.h.a stresszelesem miatt nem jön a baba....

Nem nagyon akar elmenni dokihoz...Szerintem fél naon az eredménytől...

Mondtam neki h.ha baj is van lehet kezelni....mindenbe belemenne csak ne keljen dokihoz mennie...

Igaz neki még nem most kell menni dokihoz,de nem tudom mit csinaljak vele h.lássa h.ez naon fontos...

Akinek volt.tapasztalata ilyenben kérem segitsen...

Előre is köszönöm

2012. júl. 7. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Mióta próbálkoztok? Ha több mint egy éve úgy, hogy nem elvileg minden esélyetek megvolt, (Írtad, hogy volt méhgyulladásod, gondolom akkor nem volt esélyed teherbe esni.)akkor én azt mondanám, vizsgáltasd ki magad, hogy megnyugodj. Aztán ha veled minden rendben, akkor beszéld meg a férjeddel, hogy ez fontos, és vannak vizsgálatok, amiket csak akkor csinál meg az orvos rajtad amikor biztos hogy vele minden rendben van. Mondd el neki, hogy egyszeri alkalom, és ennyit ő is bevállalhat, és nem fáj. És nem is tart sokáig. Nálunk ugyan ez mit sem használt, akkor mondta, hogy jó, mikor mondtam, hogy azt mondta az orvos, hogy muszáj. Akkor elment...

Nekünk arra volt jó az egész kivizsgálás, hogy tudjuk, hogy minden ok, nincs szervi gond. Most úgy érzem, hogy eddig én akartam túlságosan, azért nem sikerül, szóval lehet hogy valahol a férjednek van igaza. Próbálj meg megnyugodni, lehet hogy annyi is elég lesz. (Ja és ne olvasgass arról, hogy mennyi minden baja lehet az embernek, mert én pl. attól stresszeltem be teljesen.)

2012. júl. 7. 17:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod...megnyugtattál picit.

Én is ezt fogom tenni..

2012. júl. 7. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, vannak vizsgálatok amiket meg lehet csinálni a nőn, és vannak amiknek csak akkor van értelne (mert a nőn altatásban végzik pl; vagy mert fáj, vagy mert 1 napot rá kell szánnod)ha már a férfit is megvizsgálták.

A férjem szerencsére rögtön elment, kiderült hogy ott is van gond. be kell jelentkeznie, aztán majd lesz egy fizikális vizygálat (megnézik hogy pl. van-e 2 golyólya, de hátul nem nyúlkálnak), majd jön a spermavizsgálat. A legtöbb helyen meg lehet beszélni a laborosokkal, hogy megkapod a tégelyt, és 1 órán belül testmelegen kell vinned a kiskatonákat. Így nem annyira gáz. HA rossz az eredménye, neki max. még egy vérvétel kell, aztán 3 hónapig gyógyszert kap. Itt mindíg a nőé a tortúra. Ennyit igazán megtehet érted, értetek.

2012. júl. 8. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!