Lehet, hogy hülyeség?
Nem tudom,csak egyszerűen jött ez az ötlet/elmélet!!
Testhőmérsékletből megleget állapítani vagy esetleg következtethetni terhességre???
És ha igen,akkor az hol mérendő?
Lécci ne szóljatok le,tudom,hogy megvan rá az esély,hogy nagyon hülyeséget találtam ki!!
Mielőbbi válaszokat köszönöm!
Ez most komoly?Most regeltél?mert ennyire lemaradva csak akkor lehetsz!:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=h%F5&kategor..
Nem,nem most regeltem: )
Meg is mértem, 37,4 a hőm,hüvelyben mértem.
Most akkor lehet hogy terhes vagyok???
Ha még ma csinálok tesztet kimutathatja?
(Elvileg már nem szükséges reggel tesztelni)
Tünteim,igazából nincsenek,azon kívül,hogyha hason fekszem az nagyon nem jó a melleimnek,lusta vagyok,nincs kedvem semmihez,és nincs éhség érzetem,ma sem ettem még semmit,de már korog a hasam,mégsem ézem h éhes lennék.
Sűrű fehér folyásom van,Nem értek ehhez eggyáltalán,nem tudom ezek tünetek-e vagy nem.(?)
Első vagyok!
Ez a mérésed nem vérvényes!Hőt mérni ébredés után kell,a ciklus elejétől kezdve!Látnod kell mennyi az alaphőd és mennyi peteérés után!Az hogy délután 50 fokban 37,valamennyit produkálsz nem csoda!
Ettől függetlenül lehetsz terhes,ha késik már tesztelhetsz!
Majd írd meg mi lett az eredmény!
Kicsit késve,de nem volt időm jönni.
Sajna nem vagyok terhes!Még aznap teszteltem,erős negatívat,másnap mejött!!!:(
Mostmár múlik is el.
Nekem ez a hőmérőzés magas!
Első vagyok.Semmi ördöngösség nincs benne.
A ciklusod első napjától az utolsóig minden áldott reggel rögtön ébredés után,de még felkelés előtt megméred a hőd.azt felírod egy lapra vagy itt neten vezeted és látni fogod mikor mi történik veled.mikor van peteérésed.
Itt tudsz róla olvasni:
Vagy itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!