Volt már olyan, hogy napokig barnáztatok, és csak nem akart megjönni? Mi a teendő ilyenkor?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 14:57
1/6 anonim válasza:
Nekem volt már ilyen: nem volt peteérésem (vagyis érett tüszőm volt, csak nem repedt meg). Nekem ez okozta.
Következő hónapban már nem volt semmi gond, a barnázástól számoltam a ciklusomat és meg is jött rendesen.
3/6 anonim válasza:
Úgy van. Tesztelj! A barátnőmmel ez történt amikor terhes volt a lányával.
4/6 A kérdező kommentje:
Már tegnap teszteltem és negatív lett. Ha holnapig nem jön meg, próbáljam megint?
2009. júl. 10. 15:28
5/6 anonim válasza:
15:10-es vagyok. Mikorra nem várod? Szerintem a késés után 1-2 nappal untig elég tesztelni, bár még akkor sem biztos, hogy +-at mutat, még ha az is. Drukkolok. És majd írd meg az eredményt!
6/6 anonim válasza:
Úgy tudom kétnaponta duplázódik a HCG, jó lesz akkor a teszt, ha az vagy kimutatja.Ja de mikor van a nemvárt napod?Azt is figyelembe kéne venni.Nekem nemvárt után 10. napon kezdődött,szokott késni azért is nem gyanakodtam,aztán mikor jött a barnázás csináltam tesztet napközben:pozi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!