Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi ideig tarthat a teherbe...

Mennyi ideig tarthat a teherbeesés, ha ennyi ideig szedem a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Most vagyok 20 éves, 2 éve szedem a fogamzásgátlót. Még nem tervezek gyereket, de 5 éven belül szeretnék. Addig viszont szedni szeretném, mert iszonyatos görcsök törtek rám menzesz idején. (A tabi szedése óta ezek megszűntek) De belegondoltam, hogy akkor már legalább 7 év fogamzásgátláson lennék túl...az nagyon sok nem ??? Függ az évek számától az, hogy mennyi időbe telik mire összejön a baba ? Sok a kitartó ember, és én is az akarok lenni majd, de biztos vagyok benne ha másfél évig próbálkoznék, és nem jönne össze, akkor nagyon el lennék keseredve. És lenne még egy kérdésem...hogyha majd akkor abbahagyom a tabit, akkor újra rám fognak törni a görcsök menstruációnál, vagy a sok évi szedés miatt ennek csekély az esélye ???
2012. júl. 5. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
én egy évig szedtem fogamzásgátlót utána elsö hónapba babás lettem
2012. júl. 5. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen lutri. Mmint a teherbeesés része. Ha normálisan visszaáll a ciklusod a szedése után, a méhnyálkahártyád automatikusan kezd visszavastagodni, így ha nem is rögtön de később várhatóak görcsök. Viszont én javasolnám, h 2 év múlva tarts vele legalább 2-3 hónapos szünetet!
2012. júl. 5. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Nővérem 9! évig szedte a fogamzasgatlot, abbahagyta, utana az elso hónapbamegszakitasos módszerrel teherbe esett:) augusztusra van kiírva. Én abbahagytam a fogamzasgatlot, kellett 7 hónap mire teherbe estem, mert felborította a hormonjaimat. Szobák ez egyenfuggo:) sok sikert!
2012. júl. 5. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez teljesen egyéni.

Vki szedi 10 évig, aztán első hónapban terhes lesz.

Vki szedi 3 évig, és utána évekig nem nincs peteérése.

Teljesen lutri.

Mondjuk nem ártana esetleg közben egy pár hónapos szünet, megnézni, hogy visszaáll-e a ciklusod. Ha nem, akkor meg mást módszert kellene választani.

2012. júl. 5. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 2 évig szedtem,és a 6.hónapban sikerült a pici.De szerintem ez mindenkinél változó...

22hkm

2012. júl. 5. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!