Hogyan tudnám úgy megcsinálni hogy ikreim szülessenek?
Esély spontán is van, de kicsi. :) Valamint mesterséges megtermékenyítéssel, ami szintén nem 100 %-os, bár jóval nagyobb az esély az ikerterhességre, mint spontán. De azt nem csinálják puszira.
Házi praktikát nem ismerek. :)
Akard!:-)
Esély 50-50 %, van azok lesznek vagy nem.
Nálunk nem volt a családban, nem vagyok idős, nem kaptam kezelést, nem volt beültetés, hormon, stb, mégis spontán egypetéjű ikreim lettek. Ez még véletlenebb mint a kétpetéjű, nem is örökölhető a hajlam.
Amúgy nagyon szuper ikreket nevelni, nekem van mellettük (ők 23 hósak és fiúk) egy 21 hónappal nagyobb lányom is, és elmondhatom hogy velük sokkal könnyebb, mint a lányommal volt egyedül! Szépen eljátszanak együtt, most már 3an is, egész jól összenőttek.
Én mindig szerettem volna ikreket, kicsi koromtól, és csak összebújtunk apával a kistesóért, és így sikerült.:-Ö
Házi praktikát nem tudok sajnos, de kívánom hogy teljesüljön amit szeretnél!
Én szedtem néhány ciklusban gyógyszert,mert nem minden hónapban volt domináns tüszőm.
Most ketten vannak a pocakomban.
Valószínűleg nekem ezért sikerült így.
Ez komoly? 22 hetesen vették észre, hogy ketten vannak? Hol volt akkor a szemük eddig?!? Atya ég!
Gratulálok, nekem is ikreim vannak, nagyon szuper! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!