Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nincs baj? VALAKI! 5...

Ugye nincs baj? VALAKI! 5 hónapja szedek fog. Tabit most elöszőr toltam el, sűrűn nem szeretném most nagyon kellett. Részletesen lent!

Figyelt kérdés
Symicia fogamzásgátlót szedek. Múlthét hétfőn bevettem a levél utolsó darabját, de mivel pont hétvégére jött volna meg, nekem pedig 3 napos program volt tervezve igy nagyon kellemetlen lett volna,ezért nem hagytam szünetet kedden rögtön el is kezdtem szedni egy újabb levéllel. Most pedig 2 napja barnás-enyhe vérzésem van,és fájdogál a pocim ez normális? Ezt a levelet mostmár végig szedhetem? Rendesen szedem minden este, a védettség remélem a vérzéstől függetlenül megvan!
2012. júl. 3. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Komolyan kérdezem: Senkinek nem szokása betegtájékoztatót olvasni??

Csak mert leírja h ha szünet nélkül szeded akkor jelentkezhet pecsételőférzés

2012. júl. 3. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ a probléma forrása hogy reggeli ebédre vagy vacsira szoktad bevenni?
2012. júl. 3. 20:33
 3/4 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Kimásolom a betegtájékoztatóból :

Mi a teendő, ha késleltetni akarja a menstruációs ciklust

Annak ellenére, hogy nem ajánlott, késleltetheti a menstruációs ciklust (a megvonásos vérzést), ha a tablettamentes periódus helyett egy új csomag Symicia szedésével folytatja a második csomag végéig. A második csomag szedése alatt előfordulhat pecsételés (vércseppek vagy foltok) vagy áttöréses vérzés. A szokásos 7 napos tablettamentes periódust követően folytassa a következő csomag szedésével.

2012. júl. 3. 21:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. júl. 3. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!