Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire megbizhato az interne...

Mennyire megbizhato az internetes peteeres (ovulacio) kiszamitas? Nektek bejott?

Figyelt kérdés

Junius 10-en volt az utolso menzesz 1. napja. Atlagosan 35 naposak a ciklusaim, es junius 28-an es julius 2-an voltunk egyutt a parommal vedekezes nelkul. A net szerint akkor volt peteeresem.

Szerintetek erdemes tesztelnem majd?

Tudom, szokasos kerdes, de lehetseges a teherbeeses?

2012. júl. 3. 12:19
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, szoritok!!!
2012. júl. 16. 08:08
 22/30 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Néha elkezd fájni a hasam meg a derekam, aztán semmi. Rettegve megyek mindig pisilni, nehogy azt lássam, hogy megjött. Nagyon reménykedek. Remélem holnap már pozitív lesz a tesztem. ÁÁÁ, bele sem merek gondolni.
2012. júl. 16. 08:10
 23/30 anonim ***** válasza:
Megint negatív a teszt. Teljesen kivagyok. Ez a negyedik nap, hogy késik és full negatív. Ha hétvégén sem jön meg, akkor jövő héten doki. Azért még reménykedek, veszek ma egy 10-es érzékenységű tesztet, hátha. Ki vagyok borulva rendesen, annyira számítottam a pozitív tesztre :(((
2012. júl. 17. 06:34
 24/30 A kérdező kommentje:

Azért még van remény amig nem jön meg. Lehet későbbi peteérésből valami, amit még nem mutat ki a teszt.

Drukkolok!!!

2012. júl. 17. 07:21
 25/30 anonim ***** válasza:
Megjött... Vége a reményemnek ;((
2012. júl. 17. 11:55
 26/30 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon sajnálom!!!!Mióta próbálkoztok??Fel a fejjel, hidd el bízni mindig érdemes!!Lesz az még szép pozitív:-)
2012. júl. 17. 12:23
 27/30 anonim ***** válasza:
9 hónapja próbálkozunk, de sokkal hosszabbnak tűnik. Tudom, hogy az átlag egy év, amíg összejön egy baba, de ez engem nem vigasztal. És ilyenkor persze (mint mikor valaki szakít a párjával és mindenhol párokat lát) mindenhol terhes nőket és kisgyerekes anyukákat látok, és kikészülök, hogy nekünk miért nem jön össze, és miért van az, hogy aki meg nem akar annak meg "becsúszik". Ez igazságtalan. És most megyünk nyaralni, ahova három olyan barátunk is jön, aki a kis gyerekével jön. Tudom, hogy nem szabad föladni és nem is fogom, és hogy nem vagyok lekésve semmiről, de ma azt hiszem vigasztalhatatlan vagyok, hogy ismét egy sikertelen hónapot kell letudnom.
2012. júl. 17. 12:34
 28/30 anonim ***** válasza:
Hát igen, megértelek. Meg szabad kérdezni hány éves vagy?Persze, nem baj ha nem írod meg. Én 30 vagyok, nekem is mindig azt mondják, hogy lekéstem, elkéstem....na ettől én is kiborulok.Mondjuk mi még konkrétan nem próbálkoztunk, bízom benne hogy sikerül.Nekem is ez a nagy álmom. Tudom nagyon sokan mondhatták már neked, de ne görcsölj rá, próbáld élvezni a nyaralást, tanulj valamit, kapcsolódj ki...élvezd az életet!Használj ki minden olyan lehetőséget amit majd a babóval nem tudsz!Mondjuk ezt nekem is hiába mondják, mert engem is azok a lehetőségek érdekelnek, ami a babómmal közös:-)Nagyon szorítok neked, hogy a köv. hónap sikeres legyen!!Szoríts majd te is nekem!!!
2012. júl. 17. 12:41
 29/30 anonim ***** válasza:
28 éves vagyok. Köszönöm a biztatást! Nagyon szorítok Neked is, hogy összejöjjön!
2012. júl. 17. 13:01
 30/30 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, de csak azt tudom irni, amit magamnak is irnék, hogy ne add fel, és próbálkozzatok amikor jólesik.

Eléggé kiakadtam mikor megjött vasárnap, de most ugy vagyok vele, hogy nem baj, majd ebben a hónapban hátha sikerül.

Olyan egszerűnek tűnik azt mondani, hogy na most belevágunk és az ember már el is könyveli hogy terhes, pedig nem is olyan egszerű.

Nekem már van egy 4 éves kislányom, ő sem sikerült elsőre. 3 hónap gyógyszeres hormonkezelés után 3 hónap pihenő után sem jött rögtön. Majdnem 1 évbe telt mire teherbe estem. remélem most nem lesz szükség rá.

Egsébként én 29 vagyok. Úgy gondoltam 30 éves kormig meglesz a második baba, hát ez már biztosan nem fog összejönni.

De legyünk pozitivak :)

2012. júl. 17. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!