Mennyire megbizhato az internetes peteeres (ovulacio) kiszamitas? Nektek bejott?
Junius 10-en volt az utolso menzesz 1. napja. Atlagosan 35 naposak a ciklusaim, es junius 28-an es julius 2-an voltunk egyutt a parommal vedekezes nelkul. A net szerint akkor volt peteeresem.
Szerintetek erdemes tesztelnem majd?
Tudom, szokasos kerdes, de lehetseges a teherbeeses?
Azért még van remény amig nem jön meg. Lehet későbbi peteérésből valami, amit még nem mutat ki a teszt.
Drukkolok!!!
Nagyon sajnálom, de csak azt tudom irni, amit magamnak is irnék, hogy ne add fel, és próbálkozzatok amikor jólesik.
Eléggé kiakadtam mikor megjött vasárnap, de most ugy vagyok vele, hogy nem baj, majd ebben a hónapban hátha sikerül.
Olyan egszerűnek tűnik azt mondani, hogy na most belevágunk és az ember már el is könyveli hogy terhes, pedig nem is olyan egszerű.
Nekem már van egy 4 éves kislányom, ő sem sikerült elsőre. 3 hónap gyógyszeres hormonkezelés után 3 hónap pihenő után sem jött rögtön. Majdnem 1 évbe telt mire teherbe estem. remélem most nem lesz szükség rá.
Egsébként én 29 vagyok. Úgy gondoltam 30 éves kormig meglesz a második baba, hát ez már biztosan nem fog összejönni.
De legyünk pozitivak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!