Használt már valaki PG/53 FERTILITY TESTER ovulációs mikroszkópot? Mennyire megbízható? Tényleg akkor voltatok fogamzó képes napjaitokban, amikor páfrányszerű képet láttatok a mikroszkópban? Esett valaki teherbe ennek a mikroszkópnak a segítségével?
Nekem is csak nyállal nézve volt páfrányos.
Elég jól lehet látni rajta az ovulációt, de kell hozzá pár hónap, mire kitapasztalja az ember.
Érdemes kombinálni LH teszttel és/vagy hőméréssel, hogy pontosabb képet kapj.
szia! nekem hüvelyváladékkal soha-soha-soha nem volt páfrányos, nyállal nézve meg minden áldott nap az volt. Úgy tele volt páfránnyal, hogy ihaj!
Sőt, még a párom nyálától is az volt :)
Sziasztok!
Ha a PG53 folyamatosan páfrányos képet mutat, akkor ott gond van.
A páfrányos minta az ösztrogén szintet mutatja, ami a peteérés környékén lassan emelkedni kezd (ekkor kezd páfrányos képet mutatnia) és a peteéréskor a legtisztább képet mutatja. Ha elég magas az ösztrogén szinted, az indítja be az LH hormont és az pedig a peteérést. Ezzel egy ütemben nő a hőd is. Ha nem nő a hő rendesen (úgy ahogy szokott), akkor a PG53 is össze-vissza mutat és abban a hónapban nincs is rendes peteérét.
TEHÁT lehet, hogy a PG53 mutat peteérést, de az LH hormonnal gond van és mégsincs peteérés.
Viszont akinek állandóan páfrányos képet mutat, az vagy rosszul nézte vagy pedig gond lehet a hormonjaival. Nem árt dokinál rákérdezni.
Érdekesség pl, hogy mikor én Clostyt kaptam, ami az ösztrogén szintet emeli, akkor hirtelen össze-vissza páfrányosodtam.
Tehát ez a folyamat összefügg. Biztos vannak kivételes esetek, akinek nem mutat helyesen, de azért az a kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!