Ugye szerintetek is pozitív ez a teszt? 28 naposak a ciklusaim és ma vagyok a 27. napon.
2012. júl. 3. 08:57
1/10 anonim válasza:
Bizony pozitív!Nagyon gratulálok neked,kedves kismama!Pár nap múlva tesztelj,biztos erősödni fog.Mióta próbálkoztok?
35 hetes ikres kismama
2/10 anonim válasza:
Persze, hogy az! :) Gratulálok! Nagyon szép két csíkos! :) Kétség nem fér hozzá! :))) Mióta próbálkoztok? :) Annyira jó lenne nekünk is ilyet látni! :)))) Örülök, ha látom, hogy másnak sikerült! :) Mi sem vagyunk már messze! :)
4/10 anonim válasza:
Egyértelműen pozitív!
Gratulálok!
Mióta próbálkoztok?
35hkm
5/10 anonim válasza:
Pozitív,gratulálok!:)
Volt valami tüneted,vagy csak úgy csináltál egy tesztet?
6/10 anonim válasza:
úúúúgy de úúúúgy irigyellek!!!! nagyon nagy gratula és probléma maentes babavárást kívánok!!!
7/10 A kérdező kommentje:
Köszike!Fájnak a cicijeim és ez lett gyanús mert nekem nem szokott.A nagylányomnál fájt ennyire.
A nagylányra 9 hónapot vártunk így nem sok esélyt láttam a dologra de ez volt az első éles hónapunk.
Májusban vették le a spirált akkor pihi volt bár nem védekeztünk.
2012. júl. 3. 09:12
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez már erősödni nem fog sztm.
2012. júl. 3. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!