Mennyi az esélye, hogy teherbe esek/estem? Légyszíves normális válaszokat! Ha kicsi az esélye és vszg nem leszek az mivel tudom menzeszig megnyugtatni magam?
Figyelt kérdés
Párommal "huncutkodtunk", kicsit, legalább is pettingeltünk, nem ennek indult, de végül betette, de nem is csináltuk, mert pár másodpercen belül kivette, mert érezte, hogy el fog élvezni. Nos mielőtt elélvezett volna egy olyan 30 mp-vel előtte vette ki. Ő azt mondja, hogy nem lehetek/leszek terhes, mert időben kivette én tudom, hogy az előváladék minimális esélyben tartalmaz spermát, de mennyi az esélye, hogy terhes leszek?2012. júl. 2. 20:01
11/19 anonim válasza:
Egyébként meg lehet, hogy nagyon hasolno korban vagyunk:)
12/19 anonim válasza:
Ha egy hete múlt el akkor kb, egy hét mire peteérésed lesz, tehát ha ma ment beléd sprema az el éldegélhet addig amíg feljut a petéhez. Szóval esélyes! 72 órás tabit javasolnám.
13/19 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok, fiatal és jelen pillanatban nagyon megijesztettek!! :(
2012. júl. 2. 20:27
14/19 A kérdező kommentje:
Szóljak anyunak, a múltkor is nagyon le lettem szidva, persze jogosan, de nem akarom, hogy eltiltsák tőlem a párom! Mit tegyek?
2012. júl. 2. 20:29
15/19 anonim válasza:
Menyél szépen tablettáért!!! És senki másra ne hallgass, ha szabad ilyet mondani. Bár akiben van egy kis felelőség az ezt fogja tanácsolni! Ha gondolod írhatsz privit! Én vagyok az aki így lett terhes!
16/19 anonim válasza:
Szerintem elmész nőgyógyászhoz, ír fel neked tablettát és kiváltod. Vagy ha van idősebb ismerősöd, elmegy ő a dokihoz és felíratja magának. Te meg kiváltod!
17/19 A kérdező kommentje:
Írtam privit!
2012. júl. 2. 20:34
18/19 anonim válasza:
"Igen, az eddigi legkomolyabb kapcsolatom és nagyon szeretem épp ezért bízok benne. "
Szerinted a párod mennyire szeret téged, ha megkockáztatja azt, hogy teherbe ess, kaparásra kelljen menned, és akár egész életedben lelki nyomorék legyél miatta?
Gondolkodj el ezen.
6 éve óvszerrel szexelek a párommal, mert mást nem tudok használni. Elhiheted, ő is szeretné óvszer nélkül. De mikor megmondom neki, hogy nem, mert nem szeretnék még babát, akkor még a legnagyobb hévben is észhez tér, és elfogadja.
Azért, mert szeret. Ez a szeretet, nem pedig az, ha kockáztatja a testi és lelki épséged.
Naiv vagy. Iszonyatosan naiv. Ráadásul csak 14 éves, de már szexelsz, ráadásul védekezés nélkül.
Ha nem most, akkor majd legközelebb esel teherbe.
19/19 anonim válasza:
Egyébként legalább annyit elárulhatnál, hogy hány napos a ciklusod, mikor volt utoljára vérzésed (mikor volt az ELSŐ napja a vérzésnek), hanyadik napon történt az aktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!