Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhességi tünet a...

Lehet terhességi tünet a hüvely folyás? Ma vagyok a nem várt napján és reggel első vizeletből lett egy halvány pozitív terhességi tesztem. Viszont társul mellé folyás!

Figyelt kérdés
Canesten kúpot tettem fel applikátor nélkül ami enyhítette a váladék mennyiségét! Nem árt a magzatnak ha mégis van a Canesten?
2012. júl. 2. 08:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha rosszak a hormon eredményeid, menj el egy endokrinológushoz!!!

És egyébként is, nézess inzulint, vércukrot!!!

2012. szept. 30. 10:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Lett baba azóta kérdező?
2015. febr. 9. 07:44
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen lett! Ma már lassan 8 hónapos a kislányom!
2015. márc. 18. 21:00
 14/14 marinet válasza:
én is így voltam 2 évig nem estem teherbe nőgyogyaszokhozjartam és aszt mondták meg nem esetek meg mert még nincs normálisan kifejlődését az anyaméhem a páromal nagyon szeretünk volna mondtam a dokinak a lompikbebit aszt szeretnénk kipróbálni de sajnanos nem sikerült és utána ki írt egy oJan jó gyógyszert ami beváltása terhes létem a gyógyszer segítettem aazt mondta a nőgyogyaszom 2 hónapig menstruál fogok a 3 másik hónapba terhesleszek és egy is volt páromat probalkoztunk és sikerult a gyógyszer meg tartott a kisbabat ez a neve csak ajánlani tudom mindenkinek Femibion 2 ez körülbelül ha az orvos írja ki 80 euró de ha úgy veszed 310 euró de hát próbáldki
2016. nov. 28. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!