Nézzétek meg légyszíves! Mit gondoltok?
A ciklusaim mindig napra pontosan 28 naposak voltak!Októberben terhes lettem aminek decemberben missed ab lett a vége. Aztán március elején ismét terhes lettem, spontán vetéléssel végződött. Elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát! Rendszeresen hőmérőzök és mindig a 15. napon van PÉ. Most, hogy szedtem a barátcserjét kitolta a 21. napra! Tegnap a 28. napon reggel mikor elmentem WCre akkor nagyon véres volt a papír, tiszta vér! Azt hittem megjött, de estig csak barnázás, azóta semmi. 28 napos ciklussal számolva, ma kellene megjönnie. De ha a PÉt nézem akkor csak jövő hét kedden.
Mi a véleményetek róla? Mi okozhatja ezt a változást? Lehet ez a barátcserje hatása?
Csatolok 2 linket, mindkettő mshogy értelmezi a hőmet!
Köszi, hogy megnézitek
Nekem majdnem ugyanez volt barátcserje mellett. A hőm lassan emelkedett, így nem tudtam biztosan, hogy volt-e pém, amikor a 21. napon tiszta vér volt a vécépapír, két tisztasági betét teljesen telement piros vérrel. Azt hittem, hogy nem is ovuláltam és ezért jött meg korábban. Pár nap múlva kiderült, hogy a 14-15. napon ovuláltam, csak nagyon lassan emlekedett a hőm. A piros vér másnapra elmúlt, bár még három napig apró vérfoltot észleltem. Most azon szorítok, hogy ez a beágyazódás jele legyen. Kedden fog kiderülni.
A görbém: [link] Összehasonlítási alapnak jó lehet.
Hát nekem is keddre írta a ciklus.hu a vérzést , de az urbis.de meg még későbbre!
Te is most szedted először a barátcserjét? Mennyit szedsz belőle naponta?
Ja, a ciklusom pontos szokott lenni, ritkán előfordul 1-2 napos késés, de azutóbbi időben pontos, mint egy scájci óra.
Sajnos. Már nagyon szeretném, hogy ne jöjjön meg, pedig még csak 3 hónapja próbálkozunk.
igen és ha én átlagot számolok akkor a német a jó!
A ciklus nem tudom, hogyan csinálta, de 35,9 nem lehet átlaghő, mert nincs nála alacsonyabb csak magasabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!