Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nézzétek meg légyszíves! Mit...

Nézzétek meg légyszíves! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A ciklusaim mindig napra pontosan 28 naposak voltak!Októberben terhes lettem aminek decemberben missed ab lett a vége. Aztán március elején ismét terhes lettem, spontán vetéléssel végződött. Elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát! Rendszeresen hőmérőzök és mindig a 15. napon van PÉ. Most, hogy szedtem a barátcserjét kitolta a 21. napra! Tegnap a 28. napon reggel mikor elmentem WCre akkor nagyon véres volt a papír, tiszta vér! Azt hittem megjött, de estig csak barnázás, azóta semmi. 28 napos ciklussal számolva, ma kellene megjönnie. De ha a PÉt nézem akkor csak jövő hét kedden.

Mi a véleményetek róla? Mi okozhatja ezt a változást? Lehet ez a barátcserje hatása?

Csatolok 2 linket, mindkettő mshogy értelmezi a hőmet!

Köszi, hogy megnézitek

[link]

[link]

2009. júl. 9. 11:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem majdnem ugyanez volt barátcserje mellett. A hőm lassan emelkedett, így nem tudtam biztosan, hogy volt-e pém, amikor a 21. napon tiszta vér volt a vécépapír, két tisztasági betét teljesen telement piros vérrel. Azt hittem, hogy nem is ovuláltam és ezért jött meg korábban. Pár nap múlva kiderült, hogy a 14-15. napon ovuláltam, csak nagyon lassan emlekedett a hőm. A piros vér másnapra elmúlt, bár még három napig apró vérfoltot észleltem. Most azon szorítok, hogy ez a beágyazódás jele legyen. Kedden fog kiderülni.

A görbém: [link] Összehasonlítási alapnak jó lehet.

2009. júl. 9. 11:57
 2/10 A kérdező kommentje:

Hát nekem is keddre írta a ciklus.hu a vérzést , de az urbis.de meg még későbbre!

Te is most szedted először a barátcserjét? Mennyit szedsz belőle naponta?

2009. júl. 9. 12:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a második hónapom. Homeo-bogyókat szedek, Vitex Angus Castus C12, 2x5 szemet naponta.
2009. júl. 9. 12:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a ciklusom pontos szokott lenni, ritkán előfordul 1-2 napos késés, de azutóbbi időben pontos, mint egy scájci óra.

Sajnos. Már nagyon szeretném, hogy ne jöjjön meg, pedig még csak 3 hónapja próbálkozunk.

2009. júl. 9. 12:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor drukkolok mindkettőnknek keddre, vagy szerdára:-))
2009. júl. 9. 13:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, én is neked. :-)
2009. júl. 9. 13:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy a ciklus.hu 35,9-ra írta az alaphődet, a német pedig 36,3!
2009. júl. 10. 06:47
 8/10 A kérdező kommentje:

igen és ha én átlagot számolok akkor a német a jó!

A ciklus nem tudom, hogyan csinálta, de 35,9 nem lehet átlaghő, mert nincs nála alacsonyabb csak magasabb

2009. júl. 10. 09:45
 9/10 A kérdező kommentje:
A tegnapi hő 36.4 a mai 36.3
2009. júl. 12. 20:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Először is, szerintem nem emelkedett lassan, bár te tudod, hogy milyenek voltak az eddigi hónapjaid. Másodszor, az jó nagy zuhanás, hát nem tudom, mert ugye még nem kellene megjöjjön.
2009. júl. 12. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!