Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sárgatest hormon elégtelenségr...

Sárgatest hormon elégtelenségre mit lehet szedni, hogy helyreálljon? És hogyan?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk, és ez miatt nem jön össze. :(

Nem arra lennék kiváncsi, hogy az orvos miket ír fel, mert az tudom. Hanem arra, hogy milyen otthoni "gyógymódok" vannak erre.

Van valaki, akinek már valamelyik módszer bevált, és hamar babás lett?

Kérlek Lányok segítsetek, mert nagyon el vagyok keseredve. :(

Köszönöm előre is a hasznos válaszokat!

2009. júl. 9. 08:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A palástfű,cickafarkfű és barátcserje fogyasztása javasolt.Én tea formában ittam és segített.
2009. júl. 9. 08:41
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Abban esetleg tudnál segíteni, hogy ezeket mikor kell elkezdeni inni ill. szedni? És mennyit?

2009. júl. 9. 08:43
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 év után a barátcserje segitett. Zafir barátcserjét vegyél, bármikor elkezdheted szedni, én a ciklus 1. napjától szedtem, és most sikerült a baba. Biztos vagyok benne hogy ettől. Ha viszont pozitiv teszted lesz majd, akkor hagyd abba, és azonnal kezdd el használni az Utrogestan hüvelytablettát.
2009. júl. 9. 08:48
 4/15 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm szépen a kielégítő választ, fogok venni Barátcserjét!

Gratulálok a kisbabádhoz!

2009. júl. 9. 09:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
argentum metallicum is jó
2009. júl. 9. 09:24
 6/15 A kérdező kommentje:

Erről még nem is hallottam, de utána nézek.

Köszönöm szépen Neked is!

2009. júl. 9. 09:30
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan arra a kombináciora esküszöm mint az elsö válaszolo.Nekem nagyon erös pé-t csinált,uh igazolta.Az eredményt 1hét mulva tesztelhetem.
2009. júl. 9. 10:57
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. vagyok és valóban ezek a kombinációk oriási peteérést okoztak,úgyhogy nincs annak igaza aki azt állítja a teák mellett nem lehet teherbeesni engem itt sokan támadtak ezért.Hosszú hónapokig nem volt petém és utána rögtön volt.
2009. júl. 9. 11:07
 9/15 A kérdező kommentje:

Ihatom a teát és szedhetem mellette a barátcserjét is, ugye? A teákat hogy kell innom? Napi 1 csésze, vagy kettő?

Nagyon aranyosak vagytok, sokat segítettetek!

2009. júl. 9. 11:27
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ihatod a barátcserje mellett is, és napi két csészével.
2009. júl. 9. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!