Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi ido kell, hogy helyreal...

Mennyi ido kell, hogy helyrealljon a prolaktin szint?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Magas a prlolaktin szintem: 3 nap 36.67 (1.39-24.2 kozott)

20 nap 45.58 (1.39-24.2 kozott). A doktor BROMOKRIPtint irt fel, lassa 1 honapja szedem, a ciklus (kb.) 20-ik napjan ujra megvizsgaltatom a prolaktin szintem. Mibol fogom tudni, hogy a szervezetem megfelelo keppen valaszolt a gyogyszerre??

Nektek mennyi idobe telt, amig a prolaktin szintetek elerte a normalis erteket?

Koszonom a valaszokat!

2010. okt. 26. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Volt olyan, aki már egy hónap múlva terhes lett.

Volt valami tüneted?

2010. okt. 26. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
1 év! De miután beállt, abba hagytam a bromocriptint, következő hónapban terhes is lettem!
2010. okt. 26. 15:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Másodiktól kérdezném, nem volt peteérésed, amíg magas volt?
2010. okt. 26. 15:32
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem 3 hónap után volt a kontroll, addigra helyre is állt, de még 3 hónapig szedtem.

amúgy én egy szerdai napon kezdtem szedni, és szombatra 1 kosárméretnyivel lett kisebb az amúgy is pici cicim :) (75B-ről 75A).

És miután alacsonyabb lett a prolaktinem, a szexet is sokkal jobban/gyakrabban kívántam :)

2010. okt. 26. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Dejó, akkor mi lesz az én 75A-s mellemből??? :((
2010. okt. 26. 15:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonom lanyok a gyors valaszokat.

Szerintetek 1 honap gyogyszer szedes utan mar latszana a valtozas, a prolaktin szinten??

A doktor azt mondta, hogy nyugodtan szedjem nem kell abbahagynom, sot ha a Joisten megsegit es vegre terhes lennek akkor is ajanlott az elso 12 heten szedni.

Tovabbi valaszokat is szivesen fogadok.

2010. okt. 26. 18:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Elso valaszolonak:

Semmilyen tunetem nem volt, minden honapban kovettek a peteeresemet. Nem volt egyertelmu, az orvos szamara, hogy NINCS peteeres. Tobbszori keresemre kuldott el laborvizsgalatra, ahol kidreult, hogy a prolaktin szintem magas. A sok varakozo ev utan, egy kisse megnyugodtam, hogy "vegre" megtalaltak az okot, amiert nem estem mostanig teherbe. Most rendszeresen szedem a gyogyszert, nem torodve azzal, hogy neha hanyingert okoz :)

2010. okt. 26. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Második vagyok, nem tudom volt-e peteérésem, nem figyeltem:)

sexeltünk, de nem estem teherbe, nem is terveztük direktbe a babát, csak nem védekeztünk.

Nekem voltak tüneteim, folyt a mellemből a tej ha megnyomtam, elmaradt a mensesem, ezért is mentem a dokihoz, elküldött MR-re, kiderült van egy mikroadenomam, ezért a magas prolaktin.

2010. okt. 26. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!