25-26 napos ciklusál ha a 24 napon negativ a teszt van még esély a babára? 37 a hőm.
Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 07:47
11/20 A kérdező kommentje:
utolsó,mit éreztél???
LÁNYOK:nekem annyi a tünetem gyomrom ég,hányingerem van.megjön érzés nincs pedig már szokott ilyenkor lenni.álmos vagyok.
2009. júl. 9. 08:28
12/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ezt a kérdést én írtam, csak nem tudom rendesen beilleszeni, de írd be a keresőbe, ha kivi vagy a válaszokra is:
Lehetséges, hogy terhes vagyok?
Tegnap óta fáj a mellem meg olyan mintha viszketne, meg a méhem is pisiléskor fájdogál. Még 1 hét van a menstruációig, szerintetek?
13/20 anonim válasza:
Ja még mindig én: Utólag neme is kegyetlen gyomorégésem volt és már akkor is többet kellett pisilni:) Szerintem tüneteid alapján te is babás leheetsz:) Majd megírod?
14/20 anonim válasza:
A leesett a höm,kérdésre válaszolnátok:(
15/20 A kérdező kommentje:
értem.lányok most néztem rá a tesztemre,és nagyon nagyon halványan de ugy látom van 2-dik csík.
de lehet szellemcsik:-((
hétfőn tesztelek ujra.
2009. júl. 9. 09:36
16/20 anonim válasza:
Én vagyok a második!Május 20-án volt meg utoljára,és 14-én,ha jol emlékszem,akkor teszteltem pozitivat.
17/20 anonim válasza:
Megint a második vagyok,nekem annyi volt a tünetem,h abszolut nem fájtak a melleim,pedig mikor megjött,akkor nagyon fájt,és sokszor vérzett az orrom.Akkor tesztelj hétfön,és mindenképp ird meg,h mi lett!!!
18/20 anonim válasza:
Nekem a 25. napon poz volt.Tutira van esélyed nézd meg késöbb is tesztel.
19/20 anonim válasza:
Irtad,h hétfön tesztelsz!Kiváncsian várom,h mi lett!
20/20 A kérdező kommentje:
sziasztok. már pénteken rózsaszínes volt a nyákom,és szombaton megjött a menzim:-(( Nincs baba:-((
2009. júl. 13. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!