25-26 napos ciklusál ha a 24 napon negativ a teszt van még esély a babára? 37 a hőm.
Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 07:47
1/20 anonim válasza:
Korán teszteltél, nyugi, ha ott van 2-3 nap múlva nem jön meg, tesztelj újra.+at kívánok neked.
2/20 anonim válasza:
Én is igy voltam vele,igy akkor csináltam,és akkor negativ volt.Aztán a 27 napon erös pozitivat teszteltem.Kivánom neked is:)
3/20 A kérdező kommentje:
felteszem a görbémet is.
2009. júl. 9. 08:00
4/20 anonim válasza:
Legkorábban az együttlét utáni 14. napon mutathat pozitívat a teszt. Nálatok mikor volt az "akció"? (de lehet hogy többször is volt):) Mindenesetre sok sikert kívánok!
6/20 A kérdező kommentje:
feltettem a görbémet,1 nappal elöbb volt pé em mint ahgy behuzta a ciklus.hu
2009. júl. 9. 08:03
7/20 A kérdező kommentje:
12 napon vagyok a pé után,de nekem sosem volt 14 nap a pé után,mindig 10-03 ig volt
2009. júl. 9. 08:04
8/20 anonim válasza:
Hamar volt a teszt,de szép a görbéd,esélyes!
9/20 A kérdező kommentje:
kedves második,voltak tüneteid????
2009. júl. 9. 08:20
10/20 anonim válasza:
Én a 30. napon csináltam és nem is az első vizeletből de pozitív lett. Ja és a beágyazódást is megéreztem. Már júni 23-án gondoltam, hogy babás vagyok, de csak júli 5-én csináltam meg a tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!