Elmennétek így vidámparkba?
Ugyan már!
Én a pozi teszt előtti napon hegyi kerékpár túrán voltam + estére jól berúgtam.
Az előző sem azért ment el, mert ugrándoztál, hanem mert nem lett volna egészséges, tehát jobb így.
Ilyenkor még nem számít a rázkódás annyira pici, akár még alkoholt is ihatnál.
Az igaz, hogy ihatnál alkoholt, mert még nem egy a vérkeringésetek.
Viszont az nem igaz, hogy nem kell vigyáznod magadra. Nekem is volt egy korai vetélésem 4 hetesen. A doki azt monta, hogy ha leesel a biciklitől, attól is elvetélhetsz. És sajnos pont a pozitív teszt előtt 2 nappal estem egy jó nagyot, soha nem tudom meg, volt-e a kettőnek köze egymáshoz. De bűntudatom az volt/van rendesen.
És itt ráadásul arról van szó, hogy felülsz mindenféle kilövő/száguldó/rángató/ugráló gépre. A komolyabb gépeken tényleg frászt lehet kapni és hatalmas stresszbombát élsz át. Ezért megyünk vidámparkba. Én azt mondom, hogy semmi pénzért ne ülj fel ilyenekre, hacsak egy kicsi esély is van a babára. Ne ezen múljon!
Viszont úgyis el tudsz menni, hogy csak gyerekvasútra és hasonlókra ülsz fel, bár az nem túl nagy buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!