Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elmennétek így vidámparkba?

Elmennétek így vidámparkba?

Figyelt kérdés
Csütörtökön mennénk a férjemmel a vidámparkba, szombatra nem várom. Szerintetek elmerjünk így menni?Csütörtök reggel csinálok egy tesztet, talán mutatni fog már valamit, ha esetleg pozi lenne, nem megyünk az tuti, de ha negatív szerintetek akkor elmehetünk?Sajnos legutóbb spontán vetélésem volt 4 hetesen, ezért gondolkozunk, h még nega teszt ellenére se menjünk!

2012. júl. 1. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már!

Én a pozi teszt előtti napon hegyi kerékpár túrán voltam + estére jól berúgtam.

Az előző sem azért ment el, mert ugrándoztál, hanem mert nem lett volna egészséges, tehát jobb így.

Ilyenkor még nem számít a rázkódás annyira pici, akár még alkoholt is ihatnál.

2012. júl. 1. 11:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy ihatnál alkoholt, mert még nem egy a vérkeringésetek.

Viszont az nem igaz, hogy nem kell vigyáznod magadra. Nekem is volt egy korai vetélésem 4 hetesen. A doki azt monta, hogy ha leesel a biciklitől, attól is elvetélhetsz. És sajnos pont a pozitív teszt előtt 2 nappal estem egy jó nagyot, soha nem tudom meg, volt-e a kettőnek köze egymáshoz. De bűntudatom az volt/van rendesen.

És itt ráadásul arról van szó, hogy felülsz mindenféle kilövő/száguldó/rángató/ugráló gépre. A komolyabb gépeken tényleg frászt lehet kapni és hatalmas stresszbombát élsz át. Ezért megyünk vidámparkba. Én azt mondom, hogy semmi pénzért ne ülj fel ilyenekre, hacsak egy kicsi esély is van a babára. Ne ezen múljon!

Viszont úgyis el tudsz menni, hogy csak gyerekvasútra és hasonlókra ülsz fel, bár az nem túl nagy buli.

2012. júl. 2. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!