Mit tennétek a helyemben? Elmennétek dokihoz? Abbahagytam a tabit, a ciklusom 49. napján vagyok és még mindig nem jött meg. Várjak még vagy irány a doki? Valami gyógyszert ad majd? Nem szívesen szednék ilyesmit, de ha más nincs.
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 22:04
1/8 anonim válasza:
a fogamzásgátlót hagytad abba és még nem jött meg?
huhh, hát mindenképp irány a doki
bár szerintem csinálj egy tesztet előtte...
2/8 A kérdező kommentje:
Igen. A fogigátlót hagytam abba, 3 napra megjött a megvonásos vérzés (mint mindig) és azóta semmi...
Tesztet egy hete csináltam, negatív.....igaz, délutáni vizeletből...
2010. júl. 4. 22:12
3/8 anonim válasza:
Foggátló után sajna ez "normális" is lehet. Nem hiszem, hogy bármit is adni fog a dokid, azt fogja mondani, hogy érdemes várni kicsit, hogy beálljon magától. Nekem 1 év 1 hónap volt, nem az elkedvetlenítés miatt írom....csak hát nálam így volt, másnak meg semmi baja utána, hanem simán menstruál...ettől függetlenül persze érdemes elmenni hozzá, miután csináltál egy tesztet.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából inkább várnék, minthogy elkezdjen bogyókkal tömni....hátha rendeződikm magától....
Lehet, hogy holnap reggel ellövöm a másik tesztet is...:)
2010. júl. 4. 22:32
6/8 A kérdező kommentje:
Tegnap csináltam reggeli vizeletből, az is negatív lett....úgyhogy biztosan nem babó....
Csak nem akar megjönni.... Lehet, hogy várok még egy-két hetet és elmegyek dokihoz, csak annyira nem akartam megint gyógyszerezni.....
2010. júl. 6. 14:48
7/8 anonim válasza:
szerintem szedj barátcserje kapszulát nekem attól rendeződött,miután abbahagytam a bogyót...
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom. Gondolom azt patikában vény nélkül kaphatok...
2010. júl. 6. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!