Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelent ha pont most van...

Mit jelent ha pont most van ovulációm?

Figyelt kérdés
szeretnénk babát és most össze vagyok zavarva pedig sokat olvasgato ezt a teherbe esés témát,tegnap volt ovulációm az mit jelent?most kel probálkozni v már lekéstem róla?de még fájnak a melleim és stb...ultrahang is mutatta a petefészekben tűszőket meg most v ovuláció...akor terhességről nem lehet szó?nem igazán értem,,,,segitsetek köszi
2012. jún. 30. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Drága!ha most van ovulációd és babát akarsz akkor most kell akciózni.ha a tüsződ megreped az az ovuláció akkor megtermékenyíthető.terhesség közben nem igen van peteérés,tehát tüsző sincs.terhes az nem vagy!

de javasolnám a 8.-os biológia tankönyv lapozgatását.nem tudom hány éves vagy,de ha babát akarsz akkor előtte a legalapvetőbb női dolgokról érdemes lenne tájékozódni.

ha a tüsző megreped,de mégsem termékenyül meg,akkor vérzéssel távozik a szervezetedből,ezt nevezik menstruációnak.

2012. jún. 30. 17:17
 2/2 anonim ***** válasza:
ja!és ne ezt a fórumot olvasgasd,mert nagyon sok az iq bajnok.inkább vegyél egy könyvet,vagy másik,tudományos alapokon fekvő netes oldalakat nézegess.vagy kérdezd meg a dokid
2012. jún. 30. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!