Tudnátok nekem ajánlani Miskolcon a Semmelweisben egy jó nőgyógyászt?
00:18-as vagyok
Ezt találtam Sándor Csabáról a neten:
Név: Dr. Sándor Csaba
Szakma: Nőgyógyászat
Telefon: 46/505-022; 505-023
Rendelés helye: 206
Szakrendelő címe:3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky út 45.
Rendelési idő:
Hétfő: 18.00-19.00
Csütörtök: 18.00-19.00
Beutalóköteles? nem
Plusz információ: 46-555229
Persze nem kell időpont, érkezési sorrendben mennek a dolgok.
S.Cs.hoz menj!!!
Nem pénzéhes, alapos,megbízható!
Én is ajánlom!!!
Magánrendelésen 4-5x kell megjelenni. Én voltam 7, 8, 12, 22, 31 hetesen eddig, a méhszájvizsgálatokon. Majd a 37-38. héten megyek megint. Az UH-kra és az NST-re a kórházba kell bejárni, tehát az ingyenes. Ha meglát a doki, a kórházban úgyis leellenőrzi a papírjaid. :) A védőnő amúgy mond mindent mikor hova kell menned. :) Nekem van egy listám is róla. Ha gondolod, majd megosztom veled. :) A vérvételeket is SZTK-san végzik. :)
32+2 hkm :)
Nem KELL x alkalommal megjelenni a magánjában!!! Te döntöd el, hogy oda mész vagy a kórházba!
S.Cs. nem pénzéhes! Ez abban mutatkozik meg, hogy nem csak a magánjába rendel vissza örökké!
Sok doki ezt csinálja de Ő nem!
A MÁVba pedig csak elmész és kész. Nincs időpontosztás. Azért előtte jó felhívni a MÁV portát, hogy nem marad -e el véletlenül a rendelés.
oké, azt hittem vettem az infókat, bár még kicsit zavaros. azért amit írtatok telszámot S.Cs.-hoz, azt felhívom, érdeklődök, mi merre hány méter! és igen, kedves válaszoló, érdekelne a listád! :) még semmit az ég világon nem tudok terhességről, meg hogy milyen vizsgálatok vannak azon kívül, hogy kiirta a tervezettbaba.hu, hogy aug. 3.án menjek el az első vizsgálatra. :)
nah mindegy, remélem tényleg rendes meg legfőképp jó szakember lesz ez a S.Cs.! drukkoljatok ,hogy minden zökkenőmentes legyen! és még egyszer köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!