Ismeri valaki Dr. Lőrincz István nőgyógyászt? Vélemények?
Figyelt kérdés
Újpesti sztk-ban rendel, pénteken megyek hozzá először.2012. máj. 15. 10:12
1/9 A kérdező kommentje:
Azt sem tudja senki, hogy melyik kórházban lehet nála szülni?
2012. máj. 23. 17:48
2/9 anonim válasza:
Barátnőm jár hozzá,azt mondta,hogy nagyon rendes,segítőkész!
A kútvölgyiben vezet le szülést,de állítólag már nem tud vállalni őszig kismamákat!
Más nem jó onnan?
3/9 A kérdező kommentje:
uhh a kútvölgyi magán lett nem? Legalább is amit néztem a múltkor 600 ezer a szülés, no köszi nem :D
Akkor majd nézek más dokit :)
2012. máj. 26. 16:03
4/9 anonim válasza:
Azt nem tudom,hogy magán e,de azzal a kórházzal van szerződése,ő biztos nem annyit kér,amúgy írtam,hogy mostanában nem vállal szülést!
5/9 A kérdező kommentje:
Védőnőm szerint a Margit kórházban szüleszt. Szóval nem tudom, minden esetre hozzá járok, eddig nekem nagyon szimpatikus volt.
2012. jún. 18. 16:15
6/9 anonim válasza:
Ha hozzá jársz akkor miért nem kérdezed meg őt?
7/9 anonim válasza:
azért kérdezzük és mondjuk itt, mert a többi hasonló cipőben járó kismama véleménye érdekelne. akkor most hol vezet le szülést?
8/9 koncsorgo válasza:
Ez a "Főorvos"!!!!!
Iszonyúúúúúúúúú
Nála szültem jópár éve(az én orvosom szabin volt) és beszakitotta a placentát.Csak röhögött rajta.
Most meg hogy ismét kisbabát várok és a saját orvosom szabadságon van.Panasszal mentem el a rendelésére mert fájt a hasam.És közölte hogy nem ér rá velem foglalkozni pedig körzetileg hozzá tartozom!Bunko egy viselkedés!És megjegyezném az orvosi rendelőben rajtam kívül nem volt senki.Nem tudomk mire hordja fel ennyire az orrát.
9/9 anonim válasza:
Én az első terhességem során hozzá jártam az SZTK-ba. Figyelmes, segítőkész volt. Megnyugtatott amikor aggódtam. Én szerettem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!