Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor érdemes...

Szerintetek mikor érdemes tesztet csinálnom?

Figyelt kérdés
Szombaton voltunk együtt a férjemmel, és kedd folyamatosan görcsölget a hasam alja. Nem tudom mi ez, de kellemetlen. A melleim is feszülnek, és fájnak.
2012. jún. 28. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha múlt szombaton voltatok együtt, akkor legesleghamarabb csak az utána következő 12.napon érdemes, de még az is korai. Meg kellene várnod a kimaradt mensidet :)

Hidd el, most még semmit nem mutatna a teszted. Még be sem ágyazódott...

2012. jún. 28. 09:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Szombat+14 nap, ekkor érdemes tesztet csinálni de nem garantált hogy kimutatja az esetleges terhességet.

ha minden jól megy akkor a tüneteid akár lehetnek a beágyazódás tünetei, de akár a menstruáció közeledtét is jelezheti.

2012. jún. 28. 09:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést tegnap is olvastam...Mindennap felteszed?Az aktus utáni 14. napon tesztelj!Attól, hogy holnap is megkérdezed, attól még a 14 napot írja mindenki.
2012. jún. 28. 09:34
 4/8 anonim ***** válasza:
mi junius 8 an voltunk egyutt es junius 24en teszteltem pozitivat! tehat megvartam a nemvart napjat es ra 2 napra teszteltem! de tudtam hogy megfogant, ereztem:) a lelkemmel, nem a testemmel, szoval tuneteket meg nem kell keresni:)
2012. jún. 28. 09:36
 5/8 A kérdező kommentje:
28 napos ciklusaim vannak, és 10-én kellene megjönnie. De viszont nem szokott görcsölni a hasam sosem. A melleim néha fájdogálnak, de nem ennyire. Azért gondoltam megkérdezem, mert nem igazán értem, hogy most mi történik. Szeretnénk babát, és ilyenkor kicsit türelmetlenebb az ember.
2012. jún. 28. 09:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha már terhességi tüneted vannak, az nem a szombati együttlétből fogant meg, hanem már vagy 4-5 hete. Ha valóban terhes vagy. Viszont akkor már a teszt is kimutatja.

Ha szombaton még tuti nem voltál terhes, akkor abból az együttlétből te még nem érezhetsz terhes tüneteket. Max. egy pici menzis görcsölés fordulhat elő a beágyazódáskor.

2012. jún. 28. 09:39
 7/8 A kérdező kommentje:
tegnap én nem voltam net közelben sem és az oldalon sem, így nem kérdezhettem ilyet, bocs. De ha zavar, hogy más is kérdez ilyet, akkor miért válaszolsz?
2012. jún. 28. 09:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha 10-én kell megjönnie, akkor még csak most van ovud. Akkor a szombati aktus nem ért célba. Kivéve, ha akkor volt ovud, de akkor meg 10-e előtti a nem vát napja, vagyis múlt szombathoz két hétre.
2012. jún. 28. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!