Tesztes kérdés;ez a ma esti tesztem szerintetek is egyértelműen pozitív?
10-11 dpo napon vagyok.X-epil a teszt,kicsit izgulok,hogy hogyan lehet, hogy ilyen korán ennyire kimutatja.
Sztm is +!!!
Lehet h hamarabb volt péd mint gondoltad és azért mutatja ki.Miért csináltál ilyen hamar tesztet, sejtetted h baba van a dologban?Gondolom még nem is kéestt a mesid 10-11 napon.
Több jelet is éreztem,ami babára utal.
Utrogestant szedek ezért is kellett tudnom,hogy baba van e dologban,mert így nem hagyhatom abba még.
köszi mindenkinek!!!
Szerintem is pozitív!
Én is csak arra tudok gondolni, hogy hamar volt a peteérésed. Vagy az első terhességednél volt később a peteérésed, azért mutatta akkor 3 nap késés után.
Gratula!
34+6hkm
Sziasztok,
Ma voltam uh.on és 2 petezsákot látott az orvosom.:)))
Lehet emiatt is mutatta ki a teszt ilyen gyorsan:)
Gratulálok!
Mikor kell menned legközelebb?
35hkm
szia ma voltam uh-ön.
2petezsák van és pulzál mindkettő szikhólyag,ha jól emlékszem a pontos orvosi szakszavakra.
1hét múlva megyek újra.
Még egyszer gratulálok!
Párod mit szól? Első baba/babák?
36hkm
Párom nagyon boldog,én még sokkos állapotban vagyok:)
3.illetve 4.baba lesz,mert már van 2gyermekünk:))
Ahogy látom,te hamarosan szülsz.Nekem is augusztusi az egyik babóm!Kitartás a nagy melegben!
Hát akkor még nagyobb gratula!
Megkérdezhetem, hogy tervezett babák-e, illetve hogy szedtél valamit előtte? Gondolok itt teára. Vagy van a családotokban ikrek?
Igen, ha kibírja odabent, akkor augusztusi baba lesz. Várjuk már. Nekünk ő a második fiú.
Nektek fiú vagy lány a nagyobbak? És hány évesek?
Tavaly hírül sem volt ilyen meleg. De talán kibírom. Muszáj lesz :)
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!