Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen költségei vannak az...

Milyen költségei vannak az inszemnek? Gyógyszerek stb.

Figyelt kérdés
Milyen vizsgálatokra van előtte szükség?Milyen hosszú a várólista?
2012. jún. 27. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Húú ez nagyon fogós kérdés!Ez sok mindentől függ!Mi a baj,vannak-e már vizsgálati eredményeid,kinél van a baj....és csak ennek függvényében dűl el,hogy inszem vagy lombik...és ezek összege is attól függ,hogy hogyan reagálsz a szurikra..!
2012. jún. 27. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Vizsgálatok: Neked hormon vizsgálat, a férjednek kiskatona vizsgálat.

Neked átjárhatósági vizsgálat. Ha nem vagy átjárható, akkor egyből lombik. Ha csak szűk, vagy nincs elzáródás, akkor jöhet az inszemináció.

Költségek: Hormonokat írnak fel, az ára függ attól, hogy melyiket írják fel. Nekem az első kettőnél ezeket írták fel: [link]

[link]

[link]

A következő két inszem alkalmával a closty és a pregnyl ugyanaz volt, de nem merional, hanem puregont kaptam. [link]

Ebből lehet, hogy több vagy nagyobb kiszerelést írnak fel.

Plusz bejárás a klinikára, mert figyelik a doki uh-gal a tüszőérést.

Én nem konkrétan a Kaáliba mentem, hanem a saját dokimhoz fordultam és ő csinálta meg az inszeminációkat a klinika keretein belül. Így külön konzultációkért nem kellett fizetnem. Várólista nem volt, pontosan ugyanez miatt.

34+5hkm

2012. jún. 27. 20:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Abban az estben is kellenek a szurik ha nálam minden oké és a páromnál van a gond?
2012. jún. 27. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt az orvos tudja neked megmondani biztosra. Nekem volt olyan szobatársam, akinek a férjével volt gond, a hormoninjekciókat mégis be kellett adatnia. És egyszer le is állították nála az inszeminációt, mert nem volt elég vastag a méhnyálkahártyája.

34+6hkm

2012. jún. 28. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!